De moderne Keralit sierlijst; voor eigentijdse woningen

Om de bovenkant van de dakrand in een klassieke of landelijke stijl af te werken, heeft Keralit sinds jaar en dag de klassieke sierlijst in het assortiment. Voor dakranden van meer eigentijdse woningen introduceert Keralit nu een moderne variant van de sierlijst.

Sfeerbeeld Keralit dakrand sierlijst modern

Dakranden zijn er in vele maten en kleuren. Zo ook de onderhoudsarme dakranden van Keralit. Dankzij het gepatenteerde ophangsysteem is de Keralit dakrand tot 3x sneller te monteren dan traditionele systemen. De kunststof dakrandpanelen worden geleverd met veel accessoires, waardoor Keralit dakrandbekleding in elke situatie kan worden toegepast.

Strakke uitstraling

De nieuwe, moderne sierlijst van Keralit is recht afgewerkt, waardoor de dakrand een strakke, slanke uitstraling krijgt. Zowel de moderne als de klassieke sierlijst zijn verkrijgbaar in alle 15 Keralit dakrand kleuren en zijn geschikt voor de verschillende maatvoeringen. Ook voor de moderne sierlijst zijn bijpassende hoekstukken en tussenstukken verkrijgbaar, en geldt 6 meter als standaard lengte.

Tekening Keralit dakrand sierlijst modern

Meer informatie over de Keralit sierlijst