Uw boeiboord vervangen?

Ontdek de onderhoudsarme oplossing van Keralit

U wilt binnenkort uw boeiboord vervangen? Dan wilt u natuurlijk graag een onderhoudsarm product waar u nauwelijks omkijken haar heeft? Bekijk dan eens de kunststof boeiboorden van Keralit. Uw huis krijgt daarmee weer een mooie uitstraling. En onze boeiboorden blijven lang mooi. Keralit kunststof boeiboorden zijn geschikt voor zowel nieuwbouw als renovatie. U monteert onze boeiboord tot drie keer sneller!

Wilt u een aantal kleuren van Keralit boeiboorden in het echt zien? Vraag dan gratis kleurmonsters aan.

Wat is een boeiboord?

Een boeiboord wordt soms ook wel boeideel genoemd. Een boeiboord is de afwerking van een dakgoot of de afwerking van een dakrand bij een plat dak. Het boeiboord was altijd een houten plank of een strook plaatwerk, maar tegenwoordig valt steeds vaker de keuze op kunststof. Kunststof is er met of zonder houtnerfstructuur.

Waarmee vervangt u uw boeiboord?

Een boeiboord houdt wind en regen tegen en beschermt het huis. Een boeiboord heeft nogal wat te verduren. De meeste woningen hebben nog een houten boeiboord. Dat vraagt veel onderhoud en is op een gegeven moment aan vervanging toe. Veel mensen vervangen hun houten boeiboord daarom voor een kunststof boeiboord van Keralit. De voordelen zijn groot. Keralit is onderhoudsarm en gaat lang mee.

Keralit boeiboorden zijn onderhoudsvrij, oersterk en kleurvast

Keralit is gemaakt van een gerecyclede kunststof van een hoge kwaliteit. Er wordt geen boom voor gekapt, zoals bij een houten boeiboord, en het grondstofverbruik is minimaal. Het boeiboord is praktisch onderhoudsvrij. Af en toe een sopje is voldoende voor een blijvend mooie uitstraling. Met een Keralit boeiboord heeft u nooit meer afbladderende verf of verkleuring. Een Keralit boeiboord is ongevoelig voor wind, regen en vocht. Het boeiboord behoudt zijn vorm en het is bestand tegen schimmels en andere rottingsprocessen.

Meer dan 17 verschillende kleuren

U vindt bij ons beslist een geschikte oplossing voor uw huis. Het boeiboord van Keralit is namelijk verkrijgbaar in meer dan 17 verschillende kleuren. En anders dan bij houten boeiboorden blijft de kleur mooi. Het boeiboord behoudt zijn glans en zorgt daarmee voor een blijvend mooie uitstraling van uw huis.

Tot 3 keer sneller monteren

Ook prettig: Keralit boeiboorden laten zich eenvoudig en snel monteren. Tot drie keer sneller! U klikt het boeideel in het profiel, waardoor het boeideel zelfstandig hangt. Daarna verschuift u de dakrand eenvoudig naar links of rechts, voor de exacte positie.

Waar koopt u Keralit boeiboorden?

De kunststof boeiboord van Keralit is in heel Nederland verkrijgbaar. Zoekt u een Keralit-verkoopadres bij u in de buurt? Gebruik dan onze handige verkoopadressen tool. Vul uw postcode en e-mailadres in en ontvang de drie dichtstbijzijnde Keralit-verkoopadressen.

Vraag gratis kleurmonsters aan

  • Blijvend kleurvastnooit meer schilderen
  • Verhoogt de waardevan uw woning
  • 10 jaar garantielange levensduur