Boeiboord

Bekijk ons beschikbare model

Bent u op zoek naar een boeiboord voor uw huis of kantoorpand? De kunststof boeiboord van Keralit is oersterk, kleurvast en onderhoudsarm. Kies uit 15 aansprekende kleuren.

Vraag gratis kleurmonsters op

Praktisch onderhoudsvrij (af en toe een sopje)

Een houten boeiboord heeft regelmatig onderhoud nodig. Elke circa vijf jaar moet u de ladder op om uw boeiboord te schilderen. Dit om te voorkomen dat de verf dof wordt, verkleurt of zelfs afbladdert. Schildert u niet op tijd dan krijgen vocht en warmte vrij spel. Een kunststof boeiboord is praktisch onderhoudsvrij. Af en toe afnemen met een natte doek en uw huis straalt weer als nieuw.

Duurzame en kleurvaste boeiboord

De Keralit boeiboord heeft een kern van gerecycled kunststof, waardoor ons product heel milieuvriendelijk is. Immers, er worden geen bomen voor gekapt. De toplaag is van Renolit®, wat ervoor zorgt dat de boeiboord zeer duurzaam en kleurvast is. Keralit-gevelbekleding is ongevoelig voor vocht en warmte. Ook schimmels en bacteriën krijgen geen kans.

Verkrijgbaar in 15 verschillende kleuren

Keralit is verkrijgbaar in 15 kleuren. Zowel unikleuren als kleuren met levensechte houtstructuur. U vindt dus altijd een boeiboord dat past bij uw huis of kantoorpand. U krijgt maar liefst 10 jaar garantie op Keralit gevel- en dakrandpanelen. En wist u dat Keralit marktleider is in Nederland?

Makkelijke te monteren

Wilt u zelf uw boeiboord vervangen? Dankzij het unieke clipsysteem van Keralit is de boeiboord onzichtbaar te bevestigen. U klikt het boeideel in het profiel, waarna u de dakrand eenvoudig naar links of rechts verschuift, totdat u de exacte positie hebt gevonden. Door de lange lengte zijn de boeiboord-delen vaak uit één stuk te monteren; u heeft dan geen last van naden.

Welke kleur boeiboord past het best bij uw woning?

De kunststof boeiboord van Keralit is in heel Nederland verkrijgbaar. Zoekt u een Keralit-verkoopadres bij u in de buurt? Gebruik dan onze handige verkoopadressen-tool. Vul uw postcode en e-mailadres in en ontvang de drie dichtstbijzijnde Keralit-verkoopadressen.

Vraag gratis kleurmonsters op

  • Blijvend kleurvastnooit meer schilderen
  • Verhoogt de waardevan uw woning
  • 10 jaar garantielange levensduur