Boeidelen

Ontdek ons beschikbare model

Als u boeidelen wilt aanschaffen, dan is het prettig dat deze onderhoudsvrij zijn. Zodat u daar vrijwel geen omkijken naar heeft en de uitstraling mooi is én blijft. Wilt u dit ook? Kies dan voor de kunststof boeidelen van Keralit. Verkrijgbaar in meer dan 10 verschillende kleuren!

Vraag gratis kleurmonsters op.

Onderhoudsvrij, zeer sterk en kleurvast

De boeidelen van Keralit zijn praktisch onderhoudsvrij. Dat is te danken aan de hoogwaardige productie en de afwerking met een o.a. Renolit®-toplaag. Renolit staat bekend om haar kwaliteit en kleurechtheid. De boeidelen gaan heel lang mee. De levensechte houtstructuren geven de Keralit gevel- en dakrandpanelen een levensechte uitstraling. Sfeervol!

Ongevoelig voor weer- en temperatuurinvloeden

Houten boeidelen hebben altijd onderhoud nodig. Eens in de 5 jaar moet u ze waarschijnlijk schilderen. Doet u dat niet, dan gaat de verf afbladderen en krijgen vocht en warmte vrij spel. Met Keralit-boeidelen woont u zorgeloos. Af en toe een sopje is voldoende. Keralit boeidelen zijn ongevoelig voor vocht en hitte. De delen behouden hun vorm en de kleuren blijven mooi. De uitstraling blijft als nieuw.

Met de zekerheid van 10 jaar garantie

Met Keralit-boeidelen haalt u kwaliteit in huis. U krijgt 10 jaar garantie op onze gevel- en dakrandpanelen. Deze garantie geldt voor de basis van het product en voor de kleurechtheid. Onze producten worden al ruim 20 jaar probleemloos toegepast. En wist u dat Keralit marktleider in Nederland is in kunststof gevelbekleding?

Zo monteert u een Keralit dakrand

Gaat u een Keralit-dakrand monteren? Weet dan dat er diverse soorten montageprofielen zijn. We hebben profielen voor dakranden met overstek (10 of 17 mm) en profielen voor dakranden zonder overstek: de boeiboord montageprofielen. U klikt de dakrand in dit profiel, waardoor de dakrand zelfstandig hangt. Daarna verschuift u de dakrand eenvoudig naar rechts of links, totdat u de exacte positie hebt gevonden.
Bekijk meer montagevideo's

Tot 3 keer sneller monteren

Inderdaad, Keralit-boeidelen zijn tot 3 keer sneller te monteren. Dit is te danken aan het slimme montagesysteem. Daardoor zijn ze uitstekend toepasbaar bij zowel nieuwbouw als renovatie.

Welke boeidelen past het best bij uw woning?

De kunststof boeidelen van Keralit zijn in heel Nederland verkrijgbaar. Zoekt u een Keralit-verkoopadres bij u in de buurt? Gebruik dan onze handige verkoopadressen tool. Vul uw postcode en e-mailadres in en ontvang de drie dichtstbijzijnde Keralit-verkoopadressen.

Vraag gratis kleurmonsters aan.

  • Direct op de bouwgeleverd
  • Alles uit voorraadleverbaar
  • Blijvend kleurvastnooit meer schilderen