Boeidelen

Bekijk ons beschikbare model

Keralit gevel- en dakrandpanelen

Een waardevolle investering

Keralit is beschikbaar in meer dan 10 verschillende kleuren! Door kunststof boeidelen van Keralit te gebruiken krijgt uw dak een schitterende uitstraling. Houten boeidelen zijn altijd onderhoud nodig je zult ze eens in de 5 jaar moeten schilderen, door de duurzaamheid van Keralit is onderhoud niet nodig, alleen af en toe een sopje is voldoende voor de boeidelen van Keralit. Nu kunt u echt zorgeloos genieten van uw woning.

Verschillende kleuren boeidelen

De toplaag van de boeidelen en hulpprofielen zijn afgewerkt met in de bouwwereld zeer bekende Renolit. Renolit staat bekend om haar kwaliteit en kleurechtheid. Overtuig uzelf van de levensechte houtstructuren van Keralit gevel- en dakrandpanelen. Keralit is erg betrouwbaar en waardevast. U krijgt maar liefst 10 jaar garantie op Keralit gevel- en dakrandpanelen!

Bekijk de montage van de Keralit dakrand

Er zijn verschillende soorten montageprofielen; montageprofielen voor dakranden met overstek (10 of 17 mm) of voor dakranden zonder overstek, het boeiboord montageprofiel. Door de dakrand in het montageprofiel te klikken hangt het zelfstandig en kan deze met het grootste gemak naar links of naar rechts geschoven worden om de exacte positie te bepalen.
Bekijk meer montagevideo's

Makkelijke te monteren boeidelen

Dankzij het volledig vernieuwde ophangsysteem zijn de Keralit dakrandpanelen tot wel 3x sneller te monteren. Uitstekend inzetbaar bij zowel nieuwbouw als voor renovatietoepassingen. Vraag nu gratis kleurmonsters aan van Keralit. Wilt u niet zelf uw boeidelen vervangen? Vraag dan hier verkoopadressen met montage aan.

  • Direct op de bouwgeleverd
  • Alles uit voorraadleverbaar
  • Blijvend kleurvastnooit meer schilderen