Boeidelen vervangen

Bekijk ons beschikbare model

Keralit gevel- en dakrandpanelen

Een waardevolle investering

Gaat u binnenkort uw boeidelen vervangen? De vraag is dan: kiest u weer voor hout óf voor een onderhoudsarm product. Keralit-boeidelen zijn oersterk, onderhoudsarm en hebben vrijwel geen onderhoud nodig. Een sopje is voldoende. Uw huis behoudt zijn mooie uitstraling, jarenlang.

Vraag gratis kleurmonsters op.

De voordelen van kunststof boeidelen

Hout is natuurlijk een prachtig materiaal. Met één groot nadeel: het heeft veel onderhoud nodig. Elke pakweg 5 jaar moet u de houten gevelbekleding schilderen. Doet u dat niet, dan werken vocht en warmte in op het hout. De gevelbekleding wordt dof van kleur of verkleurt zelf. En als u nog iets langer wacht, bladdert de verf er vanaf. Wilt u dit voorkomen? Kies dan voor een duurzaam alternatief.

Kies uit meer dan 10 kleuren

Keralit is dé oplossing als u boeidelen gaat vervangen. Het product is gemaakt van gerecycled kunststof en heeft een toplaag van o.a. Renolit®. Het resultaat is een milieubewust, kwaliteitsvol en kleurvast materiaal dat bestand is tegen vocht en warmte. Eventuele beschadigingen zijn gemakkelijk te repareren. Dankzij de Renolit-toplaag heeft u keuze uit meer dan 10 kleuren. Voor elk type woning hebben we dus wel een geschikte kleur. Of het nu gaat om renovatie of nieuwbouw.

Met de zekerheid van 10 jaar garantie

U krijgt 10 jaar garantie, op zowel de basis van het product als op kleurechtheid. Onze producten worden al meer dan 20 jaar succesvol toegepast. Keralit is marktleider in Nederland op het gebied van kunststof gevelbekleding. Kwaliteit verzekerd.

Welke kleur boeideel pas het best bij uw huis?

De kunststof boeideel van Keralit is in heel Nederland verkrijgbaar. Zoekt u een Keralit-verkoopadres bij u in de buurt? Gebruik dan onze handige verkoopadressen-tool. Vul uw postcode en e-mailadres in en ontvang de drie dichtstbijzijnde Keralit-verkoopadressen.

Vraag hier gratis kleurmonsters aan.

  • Blijvend kleurvastnooit meer schilderen
  • Verhoogt de waardevan uw woning
  • 10 jaar garantielange levensduur