Houten boeidelen

Bekijk ons alternatief op hout

Keralit gevel- en dakrandpanelen

Een waardevolle investering

Op zoek naar een alternatief voor uw houten boeidelen? Kunststof boeidelen zijn de oplossing voor uw probleem. Uw heeft geen zin om uw gevel om de 5 jaar te gaan schilderen? Kies dan voor kunststof boeidelen van Keralit. Nooit meer schilderen alleen af en toe een sopje en uw huis is weer als nieuw.

Kunststof boeidelen of houten boeidelen?

Het voordeel van kunststof boeidelen is natuurlijk het onderhoud hiervan. Ook zijn de kunststof boeidelen ongevoelig voor kromtrekking door vocht of aantasting van schimmels en andere rottingsprocessen. Door deze eigenschappen zijn de kunststof boeidelen uitermate geschikt voor uw woning. Renovatie of nieuwbouw kunststof boeidelen van Keralit zijn voor elke toepassing geschikt. Keralit dakrandpanelen zijn beschikbaar in meer dan 10 verschillende soorten kleuren. Voor een overzicht van de kleuren klik hier.

Waar zijn de kunststof boeidelen te koop?

De kunststof boeidelen van Keralit zijn in heel Nederland verkrijgbaar. Wilt u niet zelf uw boeidelen vervangen? Gebruik dan onze handige verkoopadressen tool. Vul u postcode en emailadres in en ontvangen de 3 dichtstbijzijnde Keralit verkoopadressen met en zonder montage. Vraag nu direct verkoopadressen aan. U kunt nu ook eenvoudig kleurmonsters aanvragen van alle beschikbare modellen en kleuren. Dat kan geheel kosteloos via deze website.

  • Blijvend kleurvastnooit meer schilderen
  • Verhoogt de waardevan uw woning
  • 10 jaar garantielange levensduur