Dakrandpanelen

Bekijk ons duurzame model

Dakrandpanelen nodig voor uw huis of kantoorpand? Ontdek de voordelen van de Keralit-dakrandpanelen, gemaakt van hoogwaardig kunststof. Ze zijn oersterk, kleurvast en zeer onderhoudsarm. U hoeft nooit meer te schilderen voor een blijvend mooie uitstraling. Onze dakrandpanelen zijn verkrijgbaar in meer dan 10 kleuren.

Vraag gratis kleurmonsters op

Nooit meer schilderen

Houten dakrandpanelen hebben veel onderhoud nodig. Elke pakweg vijf jaar is een grondige schilderbeurt nodig. Dit om te voorkomen dat de verf dof wordt of verkleurt. En wacht u nog langer, dan begint het verf af te bladderen, waardoor vocht in het hout trekt. Met alle gevolgen van dien. Steeds meer mensen kiezen daarom voor kunststof dakranden. Maar dan wel panelen met een mooie, natuurlijke uitstraling. De panelen van Keralit zijn kwalitatief hoogwaardig en kleurvast. En zoals gezegd: u hoeft nooit meer te schilderen.

Af en toe een sopje is genoeg

De Keralit dakrandpanelen hebben een hoogwaardige kern van gerecycled kunststof en een toplaag van Renolit®. Keralit staat in de professionals bouwwereld bekend om haar kwaliteit en kleurechtheid. De panelen zijn daardoor vormvast én kleurvast. Vocht, warmte, schimmels en bacteriën krijgen geen kans. Af en toe even afsoppen is genoeg voor een verzorgde uitstraling.

Snel en makkelijk monteren

De dakrandpanelen van Keralit zijn snel en gemakkelijk zelf te monteren. Dit is te danken aan het unieke clipsysteem. Hiermee monteert u de panelen onzichtbaar. De dakrandpanelen kunnen ook uitstekend worden gecombineerd met de gevelbekleding van Keralit. Met als resultaat: een perfecte dakafwerking.

10 jaar garantie op Keralit dakrandpanelen

U krijgt 10 jaar garantie op de dakrandpanelen van Keralit. Op zowel de basis van het product als op kleurechtheid. Keralit wordt al meer dan 20 jaar probleemloos als gevelbekleding toegepast. We zijn daarmee marktleider in Nederland.

Welke dakrandpanelen passen het best bij uw woning?

De dakrandpanelen van Keralit zijn in heel Nederland verkrijgbaar. Zoekt u een Keralit-verkoopadres bij u in de buurt? Gebruik dan onze handige verkoopadressen-tool. Vul uw postcode en e-mailadres in en ontvang de drie dichtstbijzijnde Keralit-verkoopadressen.

Vraag gratis kleurmonsters op

  • Blijvend kleurvastnooit meer schilderen
  • Verhoogt de waardevan uw woning
  • 10 jaar garantielange levensduur