Dakafwerking

Bekijk onze duurzame model

Zoekt u een degelijke en onderhoudsarme oplossing voor de dakafwerking van uw huis of kantoorpand? Keralit dakafwerking biedt u de mogelijkheid om diverse stijlen afwerking toe te passen. Of u nu een moderne, landelijke of klassieke uitstraling wilt.

Vraag gratis kleurmonsters op

Klassiek, landelijk of modern

Kiest u voor een strakke, moderne afwerking? Gebruik dan alleen de dakrandpanelen van Keralit. Wilt u liever een klassieke of landelijke dakrandafwerking? Gebruik dan de Keralit-sierlijst.

Oersterk, kleurvast en onderhoudsarm

De Keralit-dakrandafwerking is gemaakt van gerecycled kunststof en een toplaag van Renolit®. Dit materiaal heeft in de professionele bouwwereld een uitstekende reputatie als het gaat om kwaliteit en kleurechtheid. Resultaat is een zeer duurzaam product dat ongevoelig is voor vocht, warmte, schimmels en bacteriën.

Verschillende kleuren dakafwerking

Keralit dakafwerking is verkrijgbaar in 15 verschillende kleuren. Zowel unikleuren als kleuren met houtstructuur. Deze structuur is nauwelijks te onderscheiden van echt hout. Dankzij de Renolit®-toplaag blijven deze kleuren mooi. Uw huis of kantoorpand krijgt dus de uitstraling die u wenst.

Welke dakafwerking past het best bij uw woning?

De kunststof dakafwerking van Keralit is in heel Nederland verkrijgbaar. Zoekt u een Keralit-verkoopadres bij u in de buurt? Gebruik dan onze handige verkoopadressen-tool. Vul uw postcode en e-mailadres in en ontvang de drie dichtstbijzijnde Keralit-verkoopadressen.

Vraag gratis kleurmonsters op

  • Blijvend kleurvastnooit meer schilderen
  • Verhoogt de waardevan uw woning
  • 10 jaar garantielange levensduur