Schuin-dak afwerking

Bekijk ons duurzame model

De mooiste schuin-dak afwerking krijgt u met dakrandpanelen van Keralit. Onze panelen zijn oersterk, onderhoudsarm en kleurvast. En verkrijgbaar in liefst 15 kleuren.

Vraag gratis kleurmonsters op

Oersterk en onderhoudsarm

Keralit dakrandpanelen zijn gemaakt van gerecycled kunststof en een toplaag van Renolit®. Renolit staat in de professionele bouwwereld bekend om haar kwaliteit en kleurechtheid. Dankzij de duurzame uitvoering is de schuin-dak afwerking van Keralit ongevoelig voor vocht, warmte, schimmels en bacteriën. De panelen zijn vormvast en behouden hun mooie uitstraling.

Naadloze aansluiting dankzij speciale hulpprofielen

Met de dakranden van Keralit krijgt uw schuine dak een blijvend mooie afwerking. De speciale hulpprofielen voor de schuin-dak afwerking zorgen voor een naadloze aansluiting. De hulpprofielen zijn natuurlijk ook beschikbaar voor plat-dak afwerking.

Verschillende kleuren voor schuin-dak afwerking

Keralit dakrandpanelen zijn verkrijgbaar in meer dan 10 verschillende kleuren. En deze kleuren blijven mooi en kleurecht, ook na vele jaren in weer en wind. Dit is te danken aan de Renolit®-toplaag. Onderhoud is vrijwel niet nodig. Af en toe een sopje is genoeg. Dit is een groot voordeel ten opzichte van houten dakrand-afdelingen. Die moet u immers elke circa vijf jaar schilderen.

Met 10 jaar garantie

U krijgt liefst 10 jaar garantie op de producten van Keralit, op zowel de basis van het product als voor de kleurechtheid. Onze producten worden al ruim 20 jaar probleemloos toegepast. En wist u dat Keralit marktleider in Nederland is in kunststof gevelbekleding?

Welke schuin dak afwerking past het best bij uw woning?

De kunststof schuin-dak afwerking van Keralit is in heel Nederland verkrijgbaar. Zoekt u een Keralit-verkoopadres bij u in de buurt? Gebruik dan onze handige verkoopadressen-tool. Vul uw postcode en e-mailadres in en ontvang de drie dichtstbijzijnde Keralit-verkoopadressen.

Vraag gratis kleurmonsters op

 

  • Blijvend kleurvastnooit meer schilderen
  • Verhoogt de waardevan uw woning
  • 10 jaar garantielange levensduur