Dakrandafwerking

Ontdek ons duurzame model

Met dakrandafwerking van Keralit krijgt uw huis een blijvend mooie afwerking. Geen afbladderende verflagen, kleur of glansverlies, maar stijlvolle kunststof dakranden die er altijd verzorgd uitziet. Oersterk, kleurvast en heel duurzaam. Kies uit diverse kleuren.

Vraag gratis kleurmonsters aan

Oersterk, kleurvast en duurzaam

De dakrand-afwerking van Keralit is gemaakt van gerecycled kunststof. Er hoeft geen boom voor te worden gekapt en het grondstofverbruik is tot een minimum beperkt. De toplaag is van Renolit®. Dit staat in de professionele bouwwereld om de hoogwaardige kwaliteit en de kleurvastheid. Keralit is een oersterk, kleurvast en zeer duurzaam product. Het is bestand tegen voor vocht en warmte, en ongevoelig voor schimmels en bacteriën. Bovendien is het product heel onderhoudsarm. Af en toe een sopje en klaar. U hoeft nooit meer te schilderen.

Snel en makkelijk te monteren

De dakrand-afwerking gaat snel en makkelijk dankzij het unieke clipsysteem. Dit systeem zorgt voor een onzichtbare montage van de panelen. De dakrandpanelen zijn uitstekend te combineren met de gevelbekleding van Keralit. Dit zorgt voor een perfecte dakafwerking.

10 jaar garantie op uw dakrandafwerking

Keralit geeft 10 jaar garantie op dakrandafwerking. De kwaliteit blijft hierdoor gewaarborgd. De garantie geldt zowel voor de basis van het product als voor de kleurechtheid. Keralit wordt meer dan 20 jaar succesvol toegepast. Keralit is marktleider in Nederland op het gebied van kunststof gevelbekleding.

Welke dakrand-afwerking past het best bij uw woning?

De kunststof dakrand-afwerking van Keralit is in heel Nederland verkrijgbaar. Zoekt u een Keralit-verkoopadres bij u in de buurt? Gebruik dan onze handige verkoopadressen-tool. Vul uw postcode en e-mailadres in en ontvang de drie dichtstbijzijnde Keralit-verkoopadressen.

Vraag gratis kleurmonsters aan

  • Blijvend kleurvastnooit meer schilderen
  • Verhoogt de waardevan uw woning
  • 10 jaar garantielange levensduur