Houten boeiboord

Ontdek ons duurzame alternatief

Overweegt u de aanschaf van een houten boeiboord voor uw huis? Ontdek dan beslist ons duurzame alternatief: de kunststof boeiboord van Keralit. Oersterk, kleurvast en heel duurzaam. U hoeft nooit meer te schilderen! De boeiboord is verkrijgbaar in 15 verschillende kleuren.

Vraag gratis kleurmonsters op

Nooit meer schilderen

Boeiboorden beschermen uw huis tegen wind en water. Ze hebben dus goed onderhoud nodig. Dat betekent: om de pakweg vijf jaar grondig schilderen. Doet u dit niet dan zal de verf dof worden, verkleuren en afbladderen. Wilt u dit voorkomen? En nog beter: wilt u nooit meer hoeven schilderen? Dan is een kunststof boeiboord een meer dan volwaardig alternatief voor de houten boeiboord.

Vormvast én kleurvast

Een boeiboord van Keralit heeft een hoogwaardige kern van kunststof en een toplaag van Renolit®. Het resultaat is een zeer sterk en duurzaam product dat praktisch onderhoudsvrij is. U hoeft de boeiboorden alleen af en toe even af te soppen voor een blijvend mooie uitstraling. Een boeiboord van Keralit is bestand tegen vocht en warmte en daardoor vormvast. Ook schimmels en bacteriën hebben geen kans. Dankzij de Renolit-toplaag is de boeiboord bovendien kleurvast.

Tot 3 keer sneller monteren

Keralit-boeidelen zijn tot 3 keer sneller te monteren. Dit is te danken aan het slimme montagesysteem. U klikt het boeideel in het profiel, waardoor het boeideel zelfstandig hangt. Daarna verschuift u de dakrand eenvoudig naar links of rechts, voor de exacte positie.

Of het nu gaat om renovatie of nieuwbouw, kunststof boeiboorden van Keralit zijn voor elke toepassing geschikt. De dakrandpanelen zijn beschikbaar in meer dan 10 verschillende kleuren.

10 jaar garantie

U krijgt 10 jaar garantie op de boeiboorden van Keralit, op zowel de basis van het product als op kleurechtheid. Keralit is in Nederland marktleider in kunststof gevelbekleding. Onze producten, waaronder de boeiboorden, worden al meer dan 20 jaar probleemloos toegepast, als alternatief voor de houten boeiboorden.

Kies ook ons duurzame alternatief voor houten boeiboorden

De boeiboord van Keralit is in heel Nederland verkrijgbaar. Zoekt u een Keralit-verkoopadres bij u in de buurt? Gebruik dan onze handige verkoopadressen-tool. Vul uw postcode en e-mailadres in en ontvang de drie dichtstbijzijnde Keralit-verkoopadressen.

Vraag gratis kleurmonsters op

  • Blijvend kleurvastnooit meer schilderen
  • Verhoogt de waardevan uw woning
  • 10 jaar garantielange levensduur