Houten boeidelen

Ontdek ons duurzame alternatief

Houten boeidelen zijn mooi, maar wel heel onderhoudsgevoelig. Wilt u nooit meer schilderen? Kies dan voor de kunststof boeidelen van Keralit. Ze zijn oersterk, kleurvast en heel duurzaam. En hebben de uitstraling van echt hout. Daarmee zijn onze producen een meer dan volwaardig alternatief voor uw houten boeidelen. Verkrijgbaar in meer dan 10 aansprekende kleuren.

Vraag gratis kleurmonsters op

Houten boeidelen of toch kunststof?

Houten boeidelen hebben elke pakweg 5 jaar een grondige schilderbeurt nodig. Doet u dit niet op tijd, dan wordt de kleur dof en ontstaat er verkleuring. Uiteindelijk bladdert het verf af. Vocht en warmte tasten dan het hout aan. Steeds meer mensen kiezen daarom voor kunststof boeidelen van Keralit. U hoeft nooit meer schilderen. Af en toe afnemen met een vochtige doek voor een blijvend mooie uitstraling van uw huis.

De voordelen van Keralit boeidelen

Keralit boeidelen hebben een hoogwaardige kunststof kern van gerecycled kunststof. Er wordt dus geen boom voor gekapt en het grondstofverbruik blijft beperkt tot een minimum. De toplaag is van Renolit®, wat zorgt voor een kwalitatieve afwerking en een blijvend mooie kleur en uitstraling. Het product is bestand tegen vocht en warmte en daardoor vormvast. Ook schimmels en bacteriën krijgen geen kans. Keralit dakrandpanelen zijn leverbaar in meer dan 10 verschillende kleuren. Deze kleuren zijn blijvend mooi; ook een voordeel ten opzichte van houten boeidelen.

10 jaar garantie

U krijgt 10 jaar garantie op uw Keralit boeidelen. Op zowel de kern van het product als op de kleurechtheid. U kunt vertrouwen op de kwaliteit. Keralit wordt al meer dan 20 jaar succesvol toegepast. Bovendien is Keralit marktleider in Nederland op het gebied van gevelbekleding.

Kies ook ons duurzame alternatief voor houten boeidelen

De kunststof boeidelen van Keralit zijn in heel Nederland verkrijgbaar. Zoekt u een Keralit-verkoopadres bij u in de buurt? Gebruik dan onze handige verkoopadressen-tool. Vul uw postcode en e-mailadres in en ontvang de drie dichtstbijzijnde Keralit-verkoopadressen.

Vraag gratis kleurmonsters op

  • Blijvend kleurvastnooit meer schilderen
  • Verhoogt de waardevan uw woning
  • 10 jaar garantielange levensduur