Houten windveer

Bekijk ons duurzame alternatief

Overweegt u de aanschaf van een houten windveer? Bekijk dan beslist ons duurzame alternatief: de kunststof windveer van Keralit. Deze is zeer onderhoudsarm; af en toe een sopje is voldoende. Dankzij de hoogwaardige productie is deze nauwelijks van echt hout te onderscheiden.

Vraag gratis kleurmonsters op

Een houten windveer of toch kunststof?

Een houten windveer heeft circa elke vijf jaar een grondige schilderbeurt nodig. Immers, hout is gevoelig voor kromtrekking en rotting. Bovendien wordt de kleur na verloop van tijd dof. En als u te lang niet schildert, zal het verf afbladderen. Steeds meer mensen kiezen daarom tegenwoordig voor een kunststof windveer. Vooral ook omdat de uitstraling zo mooi is, dat een kunststof windveer tegenwoordig een volwaardige vervanger is voor houten windveer.

Vormvast en kleurecht

De Keralit windveer heeft een hoogwaardige kern van gerecycled kunststof. De toplaag is van Renolit®. Resultaat is een oersterk, kleurvast en zeer duurzaam product. Anders dan een houten windveer is Keralit blijvend bestand tegen vocht en warmte en ongevoelig voor schimmels en bacteriën. Een eventuele beschadiging is gemakkelijk te repareren. De windveer is kleurvast. Dit zorgt voor een blijvend mooie uitstraling.

10 jaar garantie

Keralit wordt al meer dan 20 jaar succesvol toegepast bij huizen en kantoorpanden door heel Nederland. We zijn zelfs marktleider op het gebied van kunststof gevelkleding. U kunt dus volledig vertrouwen op de kwaliteit van onze producten. We geven dan ook 10 jaar garantie, op zowel de kern van het product als op de kleurvastheid.

Welke windveer past het best bij uw woning?

De windveer van Keralit is in heel Nederland verkrijgbaar, als ideaal alternatief voor de houten windveer. Zoekt u een Keralit-verkoopadres bij u in de buurt? Gebruik dan onze handige verkoopadressen-tool. Vul uw postcode en e-mailadres in en ontvang de drie dichtstbijzijnde Keralit-verkoopadressen.

Vraag gratis kleurmonsters op

  • Blijvend kleurvastnooit meer schilderen
  • Verhoogt de waardevan uw woning
  • 10 jaar garantielange levensduur