Kunststof boeidelen

Ontdek onze modellen

Wilt u niet elke vijf jaar uw boeidelen schilderen? Kies dan voor kunststof boeidelen van Keralit. Deze zijn oersterk, kleurvast en praktisch onderhoudsvrij. Af en toe een sopje en uw huis oogt weer als nieuw.

Kunststof boeidelen of houten boeidelen?

Houten boeidelen of red cedar boeidelen hebben onderhoud nodig. Schildert u ze niet tijdig, dan worden de kleuren dof en ontstaat verkleuring. Uiteindelijk begint de verf af te bladderen, waardoor water en vocht vrij spel krijgen. Kunststof boeidelen daarentegen hoeft u nooit te schilderen. De kleuren blijven mooi. En het materiaal behouden zijn vorm. Bovendien zijn Keralit-boeidelen ongevoelig voor aantasting door schimmels, bacteriën en andere rottingsprocessen.

Voordelen van Kunststof boeidelen

Keralit kunststof boeidelen zijn een goede investering voor de toekomst. Ze zijn duurzaam, onderhoudsvriendelijk en waterdicht. Bovendien zijn ze verkrijgbaar in verschillende kleuren en uitvoeringen, zodat u de boeidelen kunt afstemmen op de stijl van uw huis.

Kunststof boeidelen voor nieuwbouw en renovatie

Kunststof is een duurzame en onderhoudsvriendelijke oplossing voor zowel renovatie als nieuwbouw.

Renovatie. Een kunststof boeideel is een ideale oplossing voor de renovatie van een houten boeideel. Houten boeidelen zijn gevoelig voor weersinvloeden en moeten regelmatig worden onderhouden. Een kunststof boeideel is een duurzame en onderhoudsvriendelijke oplossing die uw huis een nieuwe uitstraling geeft.

Nieuwbouw. Een kunststof boeideel is ook een goede keuze voor nieuwbouw. Kunststof boeidelen zijn duurzaam en onderhoudsvriendelijk en geven uw huis een moderne uitstraling.

Kunststof met houtstructuur

Welke kleur gevelbekleding wilt u voor uw huis? Bij Keralit heeft u keuze uit 37 verschillende kleuren. Kies voor een unikleur of voor een kleur met houtstructuur. De uni-kleuren geven uw huis een rustige en strakke uitstraling. De kunststof gevelpanelen met houtstructuur zijn vrijwel niet van echt te onderscheiden.

Met de zekerheid van 10 jaar garantie

U krijgt 10 jaar garantie op een Keralit-product. Deze garantie geldt voor zowel de basis van het product als voor de kleurechtheid. Keralit is marktleider in Nederland in kunststof bekleding. Vertrouw dus gerust op onze producten en onze dienstverlening.

Tot 3 keer sneller monteren

Goed om te weten: Keralit-boeidelen monteert u tot drie keer sneller! U klikt het boeideel in het profiel, waardoor het boeideel zelfstandig hangt. Daarna verschuift u de dakrand eenvoudig naar links of rechts, totdat u de exacte positie hebt gevonden.

Welke boeidelen passen het best bij uw huis?

De kunststof boeidelen van Keralit zijn in heel Nederland verkrijgbaar. Zoekt u een Keralit-verkoopadres bij u in de buurt? Gebruik dan onze handige verkoopadressen-tool. Vul uw postcode en e-mailadres in en ontvang de drie dichtstbijzijnde Keralit-verkoopadressen.

Vraag gratis kleurmonsters aan

  • Blijvend kleurvastnooit meer schilderen
  • Verhoogt de waardevan uw woning
  • 10 jaar garantielange levensduur