Kunststof windveren

Ontdek ons duurzame model

Nooit meer schilderen. Af en toe een sopje, dat is alles. Klinkt u dat als muziek in de oren? Kies dan voor de kunststof windveren van Keralit. Oersterk, kleurvast en praktisch onderhoudsvrij. Uw huis ziet er altijd mooi verzorgd uit.

De voordelen van kunststof windveren

De windveer van Keralit zijn ongevoelig voor warmte en vocht. Ook schimmels en bacteriën hebben geen kans. De windveer zijn vormvast en kleurvast. Een beschadiging is makkelijk te repareren. De windveer heeft een zeer lange levensduur en behoudt zijn mooie uitstraling.

Duurzame productie

De windveren van Keralit hebben een duurzame basis van gerecyclede kunststoffen. Er wordt dus geen boom voor gekapt, zoals bij een houten windveer. Het grondstofverbruik is minimaal. Keralit is dus heel geschikt voor iedereen die duurzaamheid belangrijk vindt.

Kwaliteitsvol en kleurvast

De toplaag is van o.a. Renolit®, een materiaal dat UV-bestendig is en hoog staat aangeschreven in de professionele bouwwereld. Renolit draagt bij aan de hoge kwaliteit van onze windveer en is kleurvast. Dankzij de Renolit-toplaag heeft u keuze uit meer dan 10 kleuren. Zowel unikleuren als met houtstructuur.

10 jaar garantie op uw kunststof windveren!

De windveren van Keralit zijn heel betrouwbaar en zeer duurzaam. Kwaliteit dus. U krijgt 10 jaar garantie, op zowel de basis van het product als op kleurechtheid. Wist u dat onze producten al meer dan 20 jaar probleemloos worden toegepast? Keralit is marktleider in Nederland op het gebied van kunststof gevelbekleding.

Welke kunststof windveren passen bij uw huis?

De kunststof windveren van Keralit is in heel Nederland verkrijgbaar. Zoekt u een Keralit-verkoopadres bij u in de buurt? Gebruik dan onze handige verkoopadressen-tool. Vul uw postcode en e-mailadres in en ontvang de drie dichtstbijzijnde Keralit-verkoopadressen.

Vraag gratis kleurmonsters aan

  • Blijvend kleurvastnooit meer schilderen
  • Verhoogt de waardevan uw woning
  • 10 jaar garantielange levensduur