Een windveer maken of vervangen?

Bekijk ons beschikbare model

Wilt u binnenkort uw windveer vervangen of een nieuwe windveer maken? Bekijk eens de kunststof windveren van Keralit. Onze windveren zijn oersterk, kleurvast en praktisch onderhoudsvrij. En daarmee een duurzame oplossing voor het vervangen van uw houten windveer. Ze zijn verkrijgbaar in meer dan 10 kleuren. U vindt dus altijd een windveer die past bij uw huis. Mét 10 jaar garantie!

Vraag gratis kleurmonsters op.

Hout of toch liever kunststof?

Een windveer is bepalend voor het aanzicht van uw huis. Om de pakweg vijf jaar moet u dus de ladder op om te schilderen. Doet u dat niet, dan wordt de windveer dof en verkleurt deze. Als u te lang wacht, begint de verf af te bladderen. Met als gevolg dat vocht en warmte inwerken op het hout. Door de windveren te maken met Keralit heeft u vrijwel geen onderhoud meer aan uw dakrand.

De voordelen van Keralit-windveren

De Keralit-windveren hebben een kern van gerecycled kunststof en een toplaag van o.a. Renolit®. Dit zorgt voor een milieuvriendelijk en onderhoudsarm product. Oersterk en kleurvast. De kunststof windveren zijn ongevoelig voor vocht en warmte en bestand tegen aantasting door schimmels en tegen andere rottingsprocessen. De windveren behouden hun vorm en beschadigingen zijn makkelijk te repareren. Dit alles zorgt voor een blijvend mooie uitstraling van uw huis. Vele jaren lang.

Meer dan 10 verschillende kleuren

Voor ieders smaak en elk huis hebben we een geschikte windveer. De windveren van Keralit zijn namelijk leverbaar in meer dan 10 kleuren. Zowel unikleuren als met houtstructuur. De unikleuren zijn er ook in een matte uitvoering, voor een trendy uitstraling. U kunt bij ons gratis kleurmonsters aanvragen. Zo weet u zeker welke kleur en structuur het beste past bij uw huis.

Welke kleur windveer past het best bij uw huis?

De kunststof windveer van Keralit is in heel Nederland verkrijgbaar. Zoekt u een Keralit-verkoopadres bij u in de buurt? Gebruik dan onze handige verkoopadressen tool. Vul uw postcode en e-mailadres in en ontvang de drie dichtstbijzijnde Keralit-verkoopadressen.

Vraag gratis kleurmonsters aan

  • Blijvend kleurvastnooit meer schilderen
  • Verhoogt de waardevan uw woning
  • 10 jaar garantielange levensduur