Windveer vervangen of maken?

Hou het eenvoudig met ons dakrandpaneel

Wilt u binnenkort uw windveren vervangen of een nieuwe windveer maken? Kijk dan eens naar de kunststof windveren van Keralit. Onze windveren zijn oersterk en kleurvast. Ze hebben bijna geen onderhoud nodig. Keralit windveren vormen een strakke oplossing. De vorm van onze windveren is zo gemaakt dat ze heel gemakkelijk te monteren zijn.

Vervanging van houten windveer

Een windveer is bepalend voor het aanzicht van een huis. Dan wil je dus dat die er goed uit ziet. Met een houten windveer moet je ongeveer elke vijf jaar de ladder op om te schuren en te verven. Doe je dat niet, dan worden de windveren lelijk, bladdert de verf er af en gaan ze uiteindelijk wegrotten. Een kunststof windveer is dan ook een heel goede vervanging van een houten windveer. Een kunststof windveer van Keralit gaat heel lang mee en heeft maar heel weinig onderhoud nodig. Een keer een doekje er over om de windveer schoon te maken is genoeg om die er weer als nieuw uit te laten zien.

Keralit windveer monteren

De Keralit windveer heeft de vorm van een dakrandpaneel. Dat is een vlak paneel met een kleine lip aan de onderzijde. Het paneel sluit daardoor aan de onderkant mooi aan op de gevel. Daardoor is de kunststof windveer gemakkelijk te monteren. Dat is bij nieuwbouw zo, maar ook bij het vervangen van een houten windveer. De Keralit windveer kan meestal gewoon achter de gevelpannen geschoven worden. Als daar geen ruimte voor is, kan dat gemakkelijk worden opgelost met een speciaal aansluitprofiel. Er zijn ook montageprofielen om de windveer aan te laten sluiten op de bekleding van de onderkant van het overstek. Het is wel belangrijk dat de panelen kunnen ventileren. Bekijk onze montagevideo’s

De voordelen van Keralit-windveren

Keralit windveren hebben een kern van gerecycled kunststof en heeft een toplaag die bestaat uit een Uv-bestendige folie Renolit®. Dat is een materiaal dat er voor zorgt dat de windveren kleurvast zijn en weinig onderhoud nodig hebben. De kunststof windveren zijn niet gevoelig voor vocht en warmte. Mits ze zijn gemonteerd volgens montagevoorschriften. Ze trekken niet krom en scheuren niet en ze worden ook niet aangetast door schimmels en rottingsprocessen. Als er beschadigingen zijn, zijn die makkelijk te repareren. Dit zorgt dus voor een blijvend mooie uitstraling van uw huis.

Meer dan 10 verschillende kleuren

Uw windveer vervangen? De windveren van Keralit zijn leverbaar in meer dan 10 kleuren. Dat zijn effen kleuren, maar ook kleuren met een houtstructuur. De effen kleuren zijn er ook in een matte uitvoering, voor een trendy uitstraling. Er is dus voor elke woning en elke smaak wel een passende Keralit windveer te vinden. U kunt bij ons gratis kleurmonsters aanvragen. Zo weet u zeker welke kleur en structuur het beste past bij uw huis. Bent u benieuwd naar de kleuren?

Vraag gratis kleurmonsters aan

Zekerheid van 10 jaar garantie

Keralit staat voor kwaliteit en duurzaamheid. U krijgt 10 jaar garantie, op het hele product en dus ook op kleurechtheid. Onze producten worden al bijna 25 jaar succesvol toegepast. Keralit is marktleider in Nederland op het gebied van kunststof gevelbekleding.

Waar koop ik Keralit windveren?

De kunststof windveer van Keralit is in heel Nederland verkrijgbaar. Zoekt u een Keralit-verkoopadres bij u in de buurt? Gebruik dan onze handige verkoopadressen tool. Vul uw postcode en e-mailadres in en ontvang de drie dichtstbijzijnde Keralit-verkoopadressen.

Vraag gratis kleurmonsters aan

  • Blijvend kleurvastnooit meer schilderen
  • Verhoogt de waardevan uw woning
  • 10 jaar garantielange levensduur