Hoge kwaliteit gevelbekleding met weinig onderhoud

Wilt u een gevel met de warme uitstraling van hout? Maar dan natuurlijk wel graag zonder het onderhoud dat een houten gevel nodig heeft. Keralit is kunststof gevelbekleding met een hoge kwaliteit die niet van hout te onderscheiden is. Keralit zorgt voor een mooie uitstraling van uw woning en verhoogt zo de waarde daarvan. Maar het zorgt er ook voor dat u nooit meer hoeft te schilderen en dat het onderhoud tot een minimum beperkt blijft. Keralit kunststof gevelbekleding gaat lang mee, is onderhoudsarm en is niet van hout te onderscheiden.

De voordelen van Keralit

Onderhoudsarm; zo nu en dan een keer schoonmaken is genoeg

Blijvend kleurvast; u hoeft nooit meer te schilderen

Lange levensduur; kunststof is niet gevoelig voor vocht of schimmels en rot niet

Waardeverhogend; langdurige fraaie uitstraling van uw woning

Drie modellen en 37 kleuren; passend bij elke woningstijl

10 jaar garantie; al bijna 25 jaar bewezen kwaliteit

 

Wilt u een aantal kleuren in het echt zien? Of wilt u verschillende modellen gevelbekleding met elkaar vergelijken? Vraag dan gratis kleurmonsters aan.

Onderhoudsarme gevelbekleding

Keralit is duurzaam en milieuvriendelijk. Deze gevelbekleding wordt gemaakt van gerecyclede kunststoffen. De gevelpanelen en dakrandpanelen van Keralit zijn niet gevoelig voor schimmels, bacteriën en andere rottingsprocessen. Ook trekken ze niet krom onder invloed van vocht of warmte. De toplaag van Keralit is blijvend kleurvast. Dat bij elkaar maakt dat de kunststof gevelpanelen en dakrandpanelen onderhoudsarm zijn en heel lang mee gaan. Zo nu en dan schoonmaken is genoeg om de kunststof gevelbekleding lang mooi te houden.

Diverse kleuren gevelbekleding

Elke woning heeft zijn eigen stijl en elke eigenaar heeft zijn eigen wensen. Keralit is verkrijgbaar in drie verschillende modellen en maar liefst 37 kleuren. Daardoor vindt u altijd een Keralit gevelbekleding die past bij uw woning en uw wensen.

Keralit gevelpanelen zijn er met een houtnerf (serie Classic en Modern eiken), maar ook in effen kleuren (serie Pure). Om de woning helemaal af te maken zijn er bijpassende Keralit dakrandpanelen verkrijgbaar. Daarmee kunt u dakoverstekken en goten met hetzelfde onderhoudsarme materiaal afwerken.

Vraag ons digitale inspiratiemagazine aan


Bekijk de prachtige foto’s van huizen met Keralit-toepassingen in verschillende modellen en kleuren. Laat u inspireren en ontdek welke stijl het beste bij uw huis past.

 

Verschillende modellen Keralit gevelbekleding

Keralit gevelpanelen zijn er niet alleen in verschillende kleuren, maar ook in meerdere modellen. Er is een sponningdeel met een breedte van 143 mm en een sponningdeel met een breedte van 190 mm. Ook is er een potdekseldeel. Deze heeft een breedte van 177 mm.

De keuze in modellen en de tientallen kleuren zorgen ervoor dat er altijd een Keralit gevelbekleding is die bij uw woning past. U heeft er vervolgens jarenlang geen omkijken meer naar.

Bekijk hoe de verschillende Keralit modellen en kleuren er op uw woningtype uitzien met de gevelvisualisator.

 

Keralit gevelvisualisator

Keralit gevelbekleding een investering voor de toekomst

Keralit gevelbekleding is onderhoudsarm, duurzaam, betrouwbaar en waardevast. U krijgt maar liefst 10 jaar garantie! Wist u dat Keralit gevelpanelen al bijna 25 jaar probleemloos als gevelbekleding voor buiten wordt toegepast? En wist u dat Keralit marktleider is in Nederland?

Vraag gratis kleurmonsters aan of vraag onze verkoopadressen om direct prijzen te ontvangen van Keralit gevelbekleding.

Verschillende modellen gevelbekleding


Met de kunststof gevelbekleding van Keralit kunt u uw gevel voorzien van een prachtige uitstraling. De diverse modellen en de tientallen kleuren zorgen ervoor dat Keralit gevelbekleding altijd bij uw woning past en dat u er geen omkijken meer naar heeft.
Bekijk meer montagevideo's

Keralit is breed toepasbaar

Keralit is licht in gewicht en is eenvoudig te monteren. Keralit gevelpanelen zijn daardoor geschikt voor nieuwbouw, maar ook voor renovatie. Dat geldt voor woningen, recreatiewoningen en utiliteitsbouw.

Waar is Keralit gevelbekleding verkrijgbaar?

Gevelbekleding van Keralit is verkrijgbaar in heel Nederland! Dus woont u nu in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Eindhoven of in het meest noordelijkste puntje van Groningen, vraag nu verkoopadressen bij u in de buurt aan!

 

  • Blijvend kleurvastnooit meer schilderen
  • Verhoogt de waardevan uw woning
  • 10 jaar garantielange levensduur