Is het weer tijd om uw gevel te schilderen? Hoe fijn zou het zijn om nooit meer te hoeven schuren en schilderen? En nooit meer de ladder op te hoeven op met kwast en verfpot? Kies voor de kunststof gevelbekleding van Keralit. Hiermee bent u verzekerd van mooie, stijlvolle gevels en dakranden. Uw huis ziet er altijd verzorgd uit. Onze bekleding is leverbaar in diverse modellen en talrijke kleuren.

Vraag gratis kleurmonsters op

Oersterk, kleurvast en onderhoudsarm

Keralit is een hoogwaardige gevelbekleding die ongevoelig is voor vocht, warmte, schimmels en bacteriën. De toplaag is van Renolit®, een kwalitatief hoogwaardig materiaal dat zorgt voor een hoge kleurvastheid. De gevelbekleding is oersterk, vormvast en onderhoudsarm. En ongevoelig voor vocht, warmte, schimmels en bacteriën.

Een sopje in plaats van uw gevel schilderen.

Zo nu en dan een sopje, meer gevelonderhoud komt er niet bij kijken. De oersterke basis van Keralit bestaat uit gerecyclede kunststoffen. Er hoeft geen boom voor gekapt worden en het verbruik van grondstoffen blijft tot een minimum beperkt. Een prettig idee voor wie hecht aan duurzaam materiaalgebruik.

Gevel schilderen is verleden tijd

Een eigen woning is een kostbaar bezit. En heel persoonlijk: uw huis vertelt wie u bent, hoe u leeft en waar u om geeft. Maar uw huis is ook een waardevolle investering. Met Keralit gevel- en dakrandpanelen zorgt u goed voor uw huis en voor uzelf. Want Keralit-gevelbekleding is mooi en oersterk. U hoeft de gevel nooit meer te schilderen.

10 jaar garantie

Keralit-gevelbekleding wordt geleverd met 10 jaar garantie op zowel de basis van het product als op kleurechtheid. Keralit wordt al meer dan 20 jaar met succes toegepast. Keralit is marktleider in Nederland op het gebied van kunststof gevelbekleding.

Nooit meer de gevel schilderen? Kies voor Keralit

De kunststof gevelbekleding van Keralit is in heel Nederland verkrijgbaar. Zoekt u een Keralit-verkoopadres bij u in de buurt? Gebruik dan onze handige verkoopadressen-tool. Vul uw postcode en e-mailadres in en ontvang de drie dichtstbijzijnde Keralit-verkoopadressen.

Vraag gratis kleurmonsters op

  • Blijvend kleurvastnooit meer schilderen
  • Verhoogt de waardevan uw woning
  • 10 jaar garantielange levensduur