Wilt u uw houten gevel vervangen? En wilt u af van het onderhoud? Kies dan voor kunststof gevelbekleding van Keralit. Onze gevelbekleding is oersterk, kleurvast en praktisch onderhoudsvrij. Nooit meer schilderen! Onze gevelbekleding met houtlook is nauwelijks van hout te onderscheiden. Dankzij de diverse modellen en vele kleuren is er altijd een gevelbekleding die past bij uw huis.

Vraag gratis kleurmonsters op.

De voordelen van Keralit-gevelbekleding

Keralit-gevelbekleding is een hoogwaardig product, gemaakt van een kern van gerecycled kunststof en een toplaag van o.a. Renolit®. Dit zorgt voor een milieuvriendelijk en onderhoudsarm product dat verkrijgbaar is in heel veel verschillende kleuren. Beschadigingen zijn gemakkelijk te repareren en worden niet vanzelf erger. De gevelbekleding is bovendien kleurvast. Dit alles zorgt voor een blijvend mooie uitstraling.

Drie soorten bekleding

U kunt kiezen uit drie verschillende modellen. Zoals sponningdeel 143 (het traditionele model) of sponningdeel 190 (het moderne model). Als alternatief voor de gevelpanelen hebben we ook het potdekseldeel 177 (het karakteristieke model). De sponningsdelen zijn zowel horizontaal als verticaal te gebruiken. Potdeksel delen zijn overlappende horizontale gevelpanelen met een strakke uitstraling.

Kies uit 37 kleuren (met of zonder houtstructuur)

Dankzij de hoogwaardige afwerking met een Renolit®-toplaag, zijn onze gevelpanelen verkrijgbaar in 37 kleuren. Zowel in unikleuren als met houtstructuur. De unikleuren zijn ook leverbaar in een matte uitvoering. Trendy! De panelen met houtstructuur zijn nauwelijks van echt hout te onderscheiden.

10 jaar garantie op uw gevel!

Keralit-gevelbekleding is gegarandeerde kwaliteit. U krijgt 10 jaar garantie. Op zowel de basis van het product als op kleurechtheid. Onze gevelbekleding wordt al meer dan 20 jaar probleemloos toegepast. Wist u trouwens dat Keralit marktleider is in Nederland op het gebied van kunststof gevelbekleding? Vertrouw dus gerust op onze producten en ons advies.

Welke gevelbekleding past het best bij uw huis?

De kunststof gevelbekleding van Keralit is in heel Nederland verkrijgbaar. Zoekt u een Keralit-verkoopadres bij u in de buurt? Gebruik dan onze handige verkoopadressen-tool. Vul uw postcode en e-mailadres in en ontvang de drie dichtstbijzijnde Keralit-verkoopadressen.

Vraag hier gratis kleurmonsters aan

  • Direct op de bouwgeleverd
  • Alles uit voorraadleverbaar
  • Verhoogt de waardevan uw woning