Oriënteert u zich op houten rabatdelen? Verdiep u dan beslist ook eens in de kunststof alternatieven van Keralit. Deze zijn oersterk, kleurvast en heel duurzaam. Bovendien hoeft u nooit meer te schilderen. Kies uit drie modellen en tientallen kleuren.

Vraag gratis kleurmonsters op

Onderhoudsarme gevelbekleding

Houten rabatdelen zijn al tientallen jaren in gebruik als gevelbekleding. Een nadeel van hout is natuurlijk dat het veel onderhoud nodig heeft. U ontkomt er niet aan om de rabatdelen om de pakweg vijf jaar grondig te schilderen. Dat kost tijd, inspanning en geld. Schildert u niet op tijd, dan zal de verf dof worden, verkleuren en afbladderen. Met alle gevolgen van dien. Gelukkig zijn er tegenwoordig steeds meer alternatieve kunststof rabatdelen en red cedar rabatdelen op de markt. Deze zijn heel onderhoudsarm. Af en toe even reinigen is genoeg voor en blijvend mooie uitstraling.

Drie verschillende modellen

Kies uit drie verschillende modellen gevelbekleding: twee typen sponningdelen en een potdeksel-deel. Het gaat om sponningdeel 143 (klassiek, landelijk) en sponningdeel 190 (modern). Het potdeksel-deel is een mooi alternatief. Dit in overlappende gevelpanelen met een strakke en mooi afgewerkte uitstraling, vergelijkbaar met houten rabatdelen. De sponningdelen zijn horizontaal of verticaal te plaatsen. Het potdekseldeel is alleen horizontaal te monteren op de borstwering.

In vele kleuren (ook met houtnerf)

De Keralit gevel- en dakrandpanelen zijn verkrijgbaar in tientallen kleuren. Zowel unikleuren als kleuren met houtnerf. Dankzij de Renolit®-toplaag blijven de kleuren onveranderd mooi. Uw huis krijgt daarmee dus een blijvend mooie sfeer en uitstraling.

10 jaar garantie

U krijgt 10 jaar garantie op de gevelbekleding van Keralit. Deze garantie geldt zowel voor de basis van het product als voor de kleurechtheid. Vertrouw gerust op de kwaliteit, want onze producten worden al meer dan 20 jaar succesvol toegepast. Onder meer als alternatief voor de houten rabatdelen. Keralit is marktleider in Nederland op het gebied van kunststof gevelbekleding.

Kies voor het duurzame alternatief voor houten rabatdelen

De kunststof gevelbekleding van Keralit is in heel Nederland verkrijgbaar. Zoekt u een Keralit-verkoopadres bij u in de buurt? Gebruik dan onze handige verkoopadressen-tool. Vul uw postcode en e-mailadres in en ontvang de drie dichtstbijzijnde Keralit-verkoopadressen.

Vraag gratis kleurmonsters op

  • Blijvend kleurvastnooit meer schilderen
  • Verhoogt de waardevan uw woning
  • 10 jaar garantielange levensduur