Keralit is een A-merk

en dat geeft zekerheid mét garantie!

Kunststof schroten is de verzamelnaam van smalle planken van plastic oftewel PVC. Deze schroten werden vroeger veel gebruikt voor afwerking van schuurtjes of bijkeukens. Deze schroten hadden veel nadelen vanwege de geringe sterkte en een zeer beperkt kleuraanbod. Tegenwoordig zijn deze schroten flink verbeterd in kwaliteit en zeer geschikt als gevelbekleding. De verbeterde kunststof schroten worden tegenwoordig gevelpanelen of rabatdelen genoemd. Keralit is met verschillende soorten gevelbekleding en een zeer groot kleuraanbod de ideale opvolger van de kunststof schroot.

De opvolger van kunststof schroten

Door de diverse verbeteringen is de gevelbekleding ongevoelig voor weer en wind en zetten niet of nauwelijks uit en dus uitermate geschikt voor gevelrenovatie van uw woning. Dit in tegenstelling tot schroten van PVC die kunnen kromtrekken door temperatuurverschillen. Nog een belangrijk verschil is dat kunststof schroten geen toplaag hebben, waardoor ze vaak wit of crèmekleurig zijn. Keralit gevelbekleding heeft een een toplaag van Renolit® en is leverbaar in meer dan 30 kleuren en structuren. Keralit heeft gevelbekleding in 3 verschillende modellen zoals hieronder zichtbaar. Laat uw verrassen door de schitterende eigenschappen van Keralit gevelbekleding.

Verschillende modellen gevelbekleding


Met de kunststof gevelbekleding van Keralit kunt u uw gevel voorzien van een prachtige uitstraling. De diverse modellen en de tientallen kleuren zorgen ervoor dat Keralit gevelbekleding altijd bij uw woning past en dat u er geen omkijken meer naar heeft.
Bekijk meer montagevideo's

Hét alternatief voor kunststof schroten

Door deze verbeterde eigenschappen is Keralit het meest toegepast in Nederland als kunststof gevelbekleding. De kwaliteit is vele malen beter dan ander materiaal gevelbekleding en u krijgt daarom ook 10 jaar garantie. Overtuig uzelf en vraag via deze website gratis Keralit kleurmonsters aan.

 

  • Alles uit voorraadleverbaar
  • Blijvend kleurvastnooit meer schilderen
  • Verhoogt de waardevan uw woning