Kunststof schroten werden vroeger veel gebruikt voor het afwerken van schuurtjes en bijkeukens. Deze schroten hadden nogal wat nadelen. Ze waren niet heel sterk en het kleurenaanbod was beperkt. De kunststof schroten zijn zo sterk verbeterd in kwaliteit dat ze tegenwoordig heel geschikt zijn als gevelbekleding. Deze verbeterde schroten noemen we tegenwoordig: gevelpanelen of rabatdelen. Keralit levert diverse soorten gevelbekleding. Het kleurenaanbod is groot.

Vraag gratis kleurmonsters op

Drie modellen, meer dan 30 kleuren

Keralit heeft 3 modellen gevelbekleding. Zoals het sponningdeel 143 en het sponningdeel 190. Het voordeel van een sponningdeel is dat u deze zowel horizontaal als verticaal kunt plaatsen. U kunt ook kiezen voor potdeksel delen, als alternatief voor de rabatdelen. Dit zijn overlappende gevelpanelen die zorgen voor een strakke, afgewerkte uitstraling. Deze delen zijn ook ideaal voor gevelrenovatie.
Nog een belangrijk voordeel: Keralit-gevelbekleding is leverbaar in meer dan 30 kleuren en structuren en heeft een toplaag van o.a. Renolit®. Dit is een groot verschil met kunststof schroten zonder toplaag, die daardoor vaak wit of crèmekleurig zijn.

Keralit gevelvisualisator

Onderhoudsarm en kleurvast

De toplaag zorgt bovendien voor een onderhoudsarm product dat u hoogstens even afneemt met een doekje. Beschadigingen zijn gemakkelijk te repareren en worden niet vanzelf erger. De gevelbekleding is bovendien kleurvast. Dat zorgt voor een blijvend mooie uitstraling.

Ongevoelig voor weer en wind

De nieuwe generatie gevelbekleding zijn hoogwaardige producten die uitermate geschikt zijn voor gevelrenovatie van uw woning. De gevelbekleding is ongevoelig voor vocht en warmte. Bovendien zet ze niet of nauwelijks uit. Dit in tegenstelling tot de aloude schroten van PVC, die kunnen kromtrekken door temperatuurswisselingen.

Welke gevelbekleding past het best bij uw woning?

De kunststof gevelbekleding van Keralit is in heel Nederland verkrijgbaar. Zoekt u een Keralit-verkoopadres bij u in de buurt? Gebruik dan onze handige verkoopadressen tool. Vul uw postcode en e-mailadres in en ontvang de drie dichtstbijzijnde Keralit-verkoopadressen.

Vraag gratis kleurmonsters aan

  • Alles uit voorraadleverbaar
  • Blijvend kleurvastnooit meer schilderen
  • Verhoogt de waardevan uw woning