Zoekt u een passend materiaal gevelbekleding voor uw huis of kantoorpand? We adviseren u graag over de voordelen van kunststof gevelbekleding van Keralit. Deze is oersterk, kleurvast en heel duurzaam. U hoeft nooit meer te schilderen. Kies uit meer dan dertig kleuren!

Vraag gratis kleurmonsters op

Steeds meer mensen kiezen voor Keralit

Wie op zoek gaat naar een geschikt materiaal voor gevelbekleding, kan kiezen uit allerlei oplossingen. Zoals houten gevelbekleding, aluminium gevelbekleding, steen of red cedar gevelbekleding. Elk materiaal heeft zijn specifieke eigenschappen en zijn karakteristieke uitstraling. Steeds meer mensen kiezen voor de kunststof gevelbekleding van Keralit als alternatief voor hout.

Oersterk, kleurvast en heel duurzaam

Keralit gevelbekleding heeft een hoogwaardige kern van gerecycled kunststof. Er worden dus geen bomen voor gekapt en het grondstofverbruik blijft beperkt tot het minimum. Ook de Renolit®-laag draagt bij aan de hoge kwaliteit en duurzaamheid en zorgt voor een blijvende kleurechtheid. Keralit gevelbekleding is vormvast en ongevoelig voor vocht, warmte, bacteriën en schimmels. Bovendien is Keralit heel onderhoudsarm. Af en toe een sopje is voldoende. U hoeft nooit meer te schilderen!

Materiaal gevelbekleding gekozen? Nu het model!

Bij Keralit heeft u de keuze uit 3 verschillende modellen gevelbekleding: twee sponningdeel-modellen en een potdekseldeel. Gaat het om gevelrenovatie van uw klassieke of landelijke woning? Dan zijn het potdekseldeel en sponningdeel 143 ideaal. Zoekt u een gevelpaneel voor een modern huis? Kies dan voor het Keralit sponningdeel 190 mm. De sponningdelen kunt u naar keuze horizontaal of verticaal monteren. Het potdekseldeel is uitsluitend horizontaal te plaatsen. Keralit is verkrijgbaar in vele kleuren, zowel unikleuren als kleuren met levensechte houtstructuur.

10 jaar garantie

U krijgt liefst 10 jaar garantie op de producten van Keralit. De garantie geldt voor zowel de kern van het product als voor de kleurechtheid. Keralit wordt al meer dan 20 jaar succesvol toegepast. We zijn marktleider in Nederland op het gebied van gevelbekleding. Vertrouw dus gerust op de kwaliteit.

Kies ook Keralit-gevelbekleding als materiaal

De kunststof gevelbekleding van Keralit is in heel Nederland verkrijgbaar. Zoekt u een Keralit-verkoopadres bij u in de buurt? Gebruik dan onze verkoopadressen-tool. Vul uw postcode en e-mailadres in en ontvang de drie dichtstbijzijnde Keralit-verkoopadressen.

Vraag gratis kleurmonsters op

  • Blijvend kleurvastnooit meer schilderen
  • Verhoogt de waardevan uw woning
  • 10 jaar garantielange levensduur