Waarom kiezen voor een aluminium gevel als deze ook van duurzaam kunststof kan zijn? U heeft de keuze uit diverse materialen gevelbekleding. Zoals kunststof gevelbekleding, of red cedar gevelbekleding. Keralit is al meer dan 20 jaar het A-merk in de kunststof gevelbekleding. Met meer dan 30 verschillende kleuren heeft u genoeg alternatieven voor uw aluminium gevel.

Vraag gratis kleurmonsters op

Alternatieven voor een aluminium gevel

Jarenlang werd bij de bouw van vooral kantoorgebouwen gekozen voor een aluminium gevel. Keralit biedt u nu ook de mogelijkheid om te kiezen voor een onderhoudsarm alternatief. Keralit gevelbekleding heeft een kern van gerecycled kunststof; heel milieuvriendelijk dus. De toplaag is van Renolit®. Dit materiaal staat bekend om haar kwaliteit en kleurechtheid. Onderhoud is nauwelijks nodig; af en toe een sopje.

Drie modellen gevelbekleding

Keralit biedt u drie modellen gevelbekleding. Kies voor het klassieke potdekselmodel, met mooie brede panelen die elkaar overlappen. Ook hebben we twee typen sponningdelen: sponningdeel 143 of sponningdeel 190 (brede planken, strakke lijnen). Met Keralit gevel- en dakrandpanelen is er voor elke woning of kantoorgebouw een passende oplossing.

Kies uit liefst 37 kleuren

U heeft keuze uit liefst 37 kleuren. Zowel unikleuren als kleuren met houtstructuur. Deze structuur is nauwelijks te onderscheiden van echt hout. Een prachtig alternatief dus voor de aluminium gevel.

10 jaar garantie op Keralit gevelbekleding!

Keralit gevel- en dakrandpanelen zijn gemaakt van robuust gerecycled kunststof. Daardoor zijn ze ongevoelig voor vocht en warmte. Dankzij de toplaag van het gerenommeerde Renolit® blijft uw gevel jarenlang beschermd én kleurvast. U krijgt 10 jaar garantie op Keralit gevel- en dakrandbekleding. Keralit wordt al meer dan 20 jaar succesvol toegepast. En wist u dat Keralit marktleider is in Nederland op het gebied van kunststof gevelpanelen?

Welke gevelbekleding past het best bij uw woning?

De kunststof gevelbekleding van Keralit is in heel Nederland verkrijgbaar, als alternatief voor de aluminium gevel-bekleding. Zoekt u een Keralit-verkoopadres bij u in de buurt? Gebruik dan onze handige verkoopadressen-tool. Vul uw postcode en e-mailadres in en ontvang de drie dichtstbijzijnde Keralit-verkoopadressen.

Vraag gratis kleurmonsters op

  • Blijvend kleurvastnooit meer schilderen
  • Verhoogt de waardevan uw woning
  • 10 jaar garantielange levensduur