Houten gevelpanelen worden nog altijd veel toegepast als gevelbekleding. Houtsoorten zoals douglas en red cedar hebben natuurlijk ook een mooie uitstraling als gevelbekleding. Eén nadeel: houten gevelbekleding heeft veel onderhoud nodig. Steeds meer mensen kiezen daarom voor kunststof panelen van Keralit.

Vraag gratis kleurmonsters op.

Hout of toch een ander materiaal?

Als u kiest voor houten gevelpanelen, moet u er rekening mee houden dat u elke 5 jaar de ladder op moet om ze te schilderen. Doet u dat niet, dan wordt de kleur dof of verkleuren de panelen. Uiteindelijk begint de verf af te bladderen en krijgen water en vocht vrij spel, met mogelijk rotting of kromtrekken tot gevolg. Goed en tijdig onderhoud is dus belangrijk. Maar u kunt ook kiezen voor kunststof panelen. Veel minder onderhoud!

De voordelen van Keralit gevelpanelen

De kunststof gevelpanelen van Keralit hebben een oersterke basis van gerecycled kunststof. De panelen hebben een toplaag van o.a. Renolit®. Deze hoogwaardige productiemethode zorgt ervoor dat de panelen ongevoelig zijn voor vocht en warmte. Bovendien zijn ze bestand tegen aantasting door schimmels en bacteriën en tegen andere rottingsprocessen. De panelen zijn kleurvast, schilderen is niet nodig. Ook onderhoud is nauwelijks nodig, alleen af en toe een sopje.

Verschillende modellen

Keralit levert diverse soorten kunststof gevelbekleding. Zoals sponningsdelen in diverse groottes. Kies uit sponningdeel 143 (klassiek en landelijk) of sponningdeel 190 mm (modern). De sponningsdelen zijn zowel horizontaal als verticaal te monteren. Of kies voor potdeksel. Dit zijn overlappende gevelpanelen met een strakke, afgewerkte uitstraling.

Kies uit 37 kleuren (met of zonder houtstructuur)

Kies uit maar liefst 37 kleuren, zowel unikleuren als gevelpanelen met houtstructuur. De houtstructuur geeft de gevelbekleding houtlook uitstraling. De unikleuren zijn ook leverbaar in een matte structuur. Dit geeft een trendy uitstraling. Ook hebben we bij ons drie soorten red cedar gevelbekleding. U kunt bij ons gratis kleurmonsters aanvragen. Zo weet u zeker welke kleur en structuur het beste past bij uw huis.

Met de zekerheid van 10 jaar garantie

Op alle producten van Keralit krijgt u 10 jaar garantie. Deze garantie geldt voor zowel de basis van het product als op kleurechtheid. Overigens wordt Keralit-gevelbekleding al meer dan 20 jaar probleemloos toegepast. Keralit is marktleider in Nederland in kunststof gevelbekleding. Daarmee bieden we hét alternatief voor houten gevelbekleding.

Welke gevelbekleding past bij uw huis?

De kunststof gevelbekleding van Keralit is in heel Nederland verkrijgbaar. Zoekt u een Keralit-verkoopadres bij u in de buurt? Gebruik dan onze handige verkoopadressen tool. Vul uw postcode en e-mailadres in en ontvang de drie dichtstbijzijnde Keralit-verkoopadressen.

Vraag gratis kleurmonsters aan

  • Blijvend kleurvastnooit meer schilderen
  • Verhoogt de waardevan uw woning
  • 10 jaar garantielange levensduur