Keralit is een A-merk

en dat geeft zekerheid mét garantie!

U bent op zoek naar prijzen houten gevelbekleding? Heeft u er ooit aan gedacht om kunststof gevelbekleding te gebruiken in plaats van houten gevelbekleding? Bekijk hier de voordelen van kunststof gevelbekleding van Keralit.

Opnieuw uw houten gevelbekleding verven?

Hoe lang blijft uw houten gevelbekleding goed? Hoe vaak moet u de ladder op om alles opnieuw te schuren en te verven? Met Keralit gevelbekleding is dit verleden tijd! Nooit meer schilderen alleen nog zo nu en dan een klein sopje om het schoon te maken!
De prijzen houten gevelbekleding zijn liggen bij aanschaf lager dan voor kunststof gevelbekleding maar door de duurzaamheid van Keralit gevelbekleding is dit binnen enkele jaren terug verdient. Keralit is ongevoelig voor voor kromtrekking onder invloed van vocht of warmte en aantasting door schimmels, bacteriën en andere rottingsprocessen.

Prijzen houten gevelbekleding

Wist u dat Keralit al meer dan 20 jaar probleemloos als gevelbekleding wordt toegepast en marktleider is in Nederland? Vraag hier gratis kleurmonsters aan en overtuig uzelf van de vele voordelen van Keralit kunststof gevelbekleding. Bent u al overtuigd van de vele voordelen van Keralit kunststof gevelbekleding klik dan hier op verkoopadressen aan te vragen van dealers bij u in de buurt.

  • Blijvend kleurvastnooit meer schilderen
  • Verhoogt de waardevan uw woning
  • 10 jaar garantielange levensduur