Natuurlijk wilt u graag dat uw huis er goed uitziet. Netjes en verzorgd. Want dat is goed voor de waarde van uw huis. De juiste gevelbekleding is daarvoor heel belangrijk. Maar u wilt zo min mogelijk onderhoud. En het liefst nooit meer schilderen. Ons advies: kies voor een hoogwaardige kunststof gevelbekleding met houtlook die lang meegaat. In precies de juiste kleur. En bij voorkeur milieuvriendelijk.

Vraag gratis kleurmonsters op.

Kies uit 37 kleuren met of zonder houtlook

U heeft de keuze uit 37 verschillende kleuren. Dit is te danken aan de o.a. Renolit®-toplaag. Er zijn zowel unikleuren als kleuren met houtstructuur. Deze houtlook is nauwelijks van echt hout te onderscheiden. Kortom, u vindt altijd de juiste gevelkleding voor uw huis.

Keralit levert 3 verschillende modellen gevelbekleding

Keralit gevelbekleding is er in diverse modellen: twee typen sponningsdelen (sponningdeel 143 en sponningdeel 190) en een potdeksel deel, als alternatief voor de rabatdelen. Het voordeel van sponningsdelen is, dat ze zowel horizontaal als verticaal zijn te monteren. Potdeksel delen zijn alleen horizontaal te plaatsen. Het zijn overlappende gevelpanelen die zorgen voor een strakke, afgewerkte uitstraling. Deze delen zijn ook ideaal voor gevelrenovatie.

Praktisch geen onderhoud

Eenmaal gemonteerd gaat de gevelbekleding jaren mee. Keralit is praktisch onderhoudsvrij. Af en toe een doekje om het stof en de vuil te verwijderen, dat is alles. Geen afbladderende verflagen, maar een stijlvolle en verzorgde gevel die zijn glans behoudt.

10 jaar garantie op Keralit

Keralit gevelbekleding is oerdegelijk en kleurvast. Ze is ongevoelig voor weer, wind en temperatuur. En trekt zich zelfs niet aan van vocht, schimmels of bacteriën. Dat beloven we. U krijgt daarom 10 jaar garantie op zowel de basis van het product als op kleurechtheid. Keralit wordt al meer dan 20 jaar probleemloos als gevelbekleding toegepast. We zijn daarmee marktleider in Nederland.

Welke gevelbekleding past het best bij uw woning?

De kunststof gevelbekleding van Keralit is in heel Nederland verkrijgbaar. Zoekt u een Keralit verkoopadres bij u in de buurt? Gebruik dan onze handige verkoopadressen tool. Vul uw postcode en e-mailadres in en ontvang de drie dichtstbijzijnde Keralit-verkoopadressen.

Vraag gratis kleurmonsters aan.

  • Blijvend kleurvastnooit meer schilderen
  • Verhoogt de waardevan uw woning
  • 10 jaar garantielange levensduur