Natuurlijk wilt u graag dat uw huis er goed uitziet. Netjes en verzorgd. Want dat is goed voor de waarde van uw huis. De juiste gevelbekleding is daarvoor heel belangrijk. Maar u wilt zo min mogelijk onderhoud. En het liefst nooit meer schilderen. Ons advies: kies voor een hoogwaardige kunststof gevelbekleding die lang meegaat. In precies de juiste kleur. En bij voorkeur milieuvriendelijk.

Welk model kunststof gevelbekleding

Keralit kunststof gevelbekleding is er in 3 modellen: twee typen sponningsdelen (sponningdeel 143 en sponningdeel 190) en een potdeksel deel, als alternatief voor de rabatdelen. Het voordeel van sponningsdelen is, dat ze zowel horizontaal als verticaal zijn te monteren. Potdeksel delen zijn alleen horizontaal te plaatsen. Potdeksel delen zijn overlappende kunststof gevelpanelen die zorgen voor een strakke, afgewerkte uitstraling. Deze potdeksel delen zijn te gebruiken voor gevelrenovatie.

Kunststof gevelbekleding met houtstructuur

U heeft de keuze uit 37 verschillende kleuren. Dit is te danken aan de o.a. Renolit®-toplaag. Er zijn zowel unikleuren als kleuren met houtstructuur. Deze structuur is nauwelijks van echt hout te onderscheiden. Kortom, u vindt altijd de juiste kleur gevelkleding voor uw huis. Met de gevelvisualisator kunt u bekijken hoe Keralit er op uw woning uitziet.

Keralit gevelvisualisator

De voordelen van kunststof gevelbekleding

Eenmaal gemonteerd gaat kunststof gevelbekleding jaren mee. Keralit is praktisch onderhoudsvrij. Af en toe een doekje om het stof en de vuil te verwijderen, dat is alles. Geen afbladderende verflagen, maar een stijlvolle en verzorgde gevel die zijn kleur behoudt.

Waarom kunststof gevelbekleding van Keralit

Keralit kunststof gevelbekleding is oerdegelijk en kleurvast. Ze is ongevoelig voor weer, wind en temperatuur. En trekt zich zelfs niet aan van vocht, schimmels of bacteriën. Dat beloven we. U krijgt daarom 10 jaar garantie op zowel de basis van het product als op kleurechtheid. Keralit wordt al meer dan 25 jaar probleemloos als gevelbekleding toegepast. We zijn daarmee marktleider in Nederland.

Waar is het te koop?

De kunststof gevelbekleding van Keralit is in heel Nederland verkrijgbaar. Zoekt u een Keralit verkoopadres bij u in de buurt? Gebruik dan onze handige verkoopadressen tool. Vul uw postcode en e-mailadres in en ontvang de drie dichtstbijzijnde Keralit-verkoopadressen.

 

  • Blijvend kleurvastnooit meer schilderen
  • Verhoogt de waardevan uw woning
  • 10 jaar garantielange levensduur