Gevelpanelen geven uw huis een mooie uitstraling. Bovendien dragen ze bij aan de waarde van uw huis. Maar uw wilt natuurlijk wel dat deze panelen lang meegaan en mooi blijven. Nog mooier: weinig onderhoud. Steeds meer mensen kiezen daarom voor kunststof panelen. Maar let op: kies voor kwaliteit.

Vraag gratis kleurmonsters op

Hout of toch kunststof?

Houten gevelpanelen hebben als grote nadeel dat u ze moet onderhouden. Elke pakweg 5 jaar moet u de ladder op met verf en kwast. Dat is nogal wat werk. Onderhoudt u de panelen niet goed, dan worden uw panelen dof van kleur. Of ze verkleuren. Uiteindelijk bladdert de verf af, waardoor vocht en warmte helemaal vrij spel krijgen. Met kunststof gevelpanelen loopt u dat risico niet. De gevelpanelen van Keralit zijn nauwelijks van echt hout te onderscheiden.

De voordelen van Keralit-gevelpanelen

De Keralit-gevelpanelen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen. Ze hebben een stevige kern van gerecycled (dus milieuvriendelijk) kunststof en een toplaag van o.a. Renolit®. Dit is een kwalitatief hoogwaardig materiaal dat zorgt voor een hoge kleurvastheid. De panelen zijn ongevoelig voor vocht en warmte. En bestand tegen schimmels, bacteriën en andere rottingsprocessen. Onze gevelpanelen hebben een zeer lange levensduur. De kleuren blijven mooi. Uw huis ziet er altijd stijlvol en verzorgd uit. En het mooie is: de panelen hebben nauwelijks onderhoud nodig. Af en toe even afsoppen voor de uitstraling.

3 modellen gevelpanelen

Kies uit drie modellen Keralit-gevelpanelen. Gaat het om gevelrenovatie van uw klassieke of landelijke woning? Dan zijn het potdekseldeel en sponningdeel 143 ideaal. Zoekt u een gevelpaneel voor een modern huis? Kies dan voor het Keralit sponningdeel 190 mm. Een mooi alternatief voor rabatdelen zijn potdeksel-delen. Overlappende gevelpanelen met een strakke, afgewerkte uitstraling.

Keralit gevelvisualisator

Met de zekerheid van 10 jaar garantie

Op alle producten van Keralit krijgt u 10 jaar garantie. Op zowel de basis van het product als op kleurechtheid. Keralit-gevelbekleding wordt al meer dan 20 jaar probleemloos toegepast. Keralit is marktleider in Nederland in kunststof bekleding. Vertrouw dus gerust op onze producten en onze dienstverlening.

Welke gevelbekleding past bij uw huis?

De kunststof gevelbekleding van Keralit is in heel Nederland verkrijgbaar. Zoekt u een Keralit-verkoopadres bij u in de buurt? Gebruik dan onze handige verkoopadressen-tool. Vul uw postcode en e-mailadres in en ontvang de drie dichtstbijzijnde Keralit-verkoopadressen.

Vraag gratis kleurmonsters aan

  • Blijvend kleurvastnooit meer schilderen
  • Verhoogt de waardevan uw woning
  • 10 jaar garantielange levensduur