Gevelpanelen zorgen er voor dat uw huis er mooi uit ziet. Daarmee verhogen ze ook de waarde van uw huis. De gevelpanelen moeten dan wel lang meegaan en mooi blijven. En dat liefst met zo min mogelijk onderhoud. Steeds meer mensen kiezen daarom voor kunststof panelen. Maar let op: kies voor kwaliteit.

Vraag gratis kleurmonsters op

Waarom gevelpanelen?

Gevelpanelen worden vooral veel gebruikt om een gevel mooier te maken. In Nederland zijn de meeste gevels gemetseld van bakstenen. Met gevelpanelen op delen van de gevel krijgt de woning net wat meer uitstraling. Dat kan bijvoorbeeld heel goed bij een uitbouw of op de topgevels. Maar ook voor een dakkapel of een dakopbouw worden vaak gevelpanelen gebruikt. Dat past beter bij de lichte constructie die een dakkapel en een dakopbouw vaak hebben.

Hout of toch kunststof?

Gevelpanelen zijn er in hout en in kunststof. Houten gevelpanelen hebben als grote nadeel dat u ze moet onderhouden. Elke pakweg vijf jaar moet u de ladder op om te schuren en te verven. Dat is nogal wat werk. Onderhoudt u de panelen niet goed, dan worden uw panelen dof van kleur of verkleuren ze. Ook wordt het hout daardoor minder goed beschermd. Uiteindelijk bladdert de verf af, waardoor vocht en warmte helemaal vrij spel krijgen en het hout gaat rotten.

Met kunststof gevelpanelen loopt u dat risico niet. Die zijn niet gevoelig voor vocht. Ook zijn ze bestand tegen schimmels en dergelijke. Ze zullen dus niet gaan rotten. De gevelpanelen van Keralit zijn daarin de beste keuze. Die zijn nauwelijks van echt hout te onderscheiden en onderhoudsarm.

De voordelen van Keralit-gevelpanelen

De Keralit gevelpanelen zijn gemaakt van materialen van hoge kwaliteit. Ze hebben een stevige kern van gerecycled (dus milieuvriendelijk) kunststof en een toplaag met  Renolit® (een Uv-bestendige toplaag). Dat is een materiaal van hoge kwaliteit dat zorgt voor een lange kleurvastheid. De Keralit panelen zijn ongevoelig voor vocht en warmte. Ze zijn bestand tegen schimmels, bacteriën en andere rottingsprocessen. De panelen hebben nauwelijks onderhoud nodig. Af en toe even afsoppen is genoeg om de uitstraling te behouden.

3 modellen gevelpanelen

U kunt kiezen uit drie modellen Keralit-gevelpanelen. Een mooi alternatief voor de bekende rabatdelen zijn potdeksel-delen. Dit zijn gevelpanelen die elkaar overlappen. Ze zorgen voor een strakke, afgewerkte uitstraling. Heeft u een woning in klassieke of landelijke stijl? Dan zijn het potdekseldeel en sponningdeel 143 ideaal. Zoekt u een gevelpaneel voor een modern huis? Kies dan voor het Keralit sponningdeel 190 mm. Om te kunnen zien welke modellen en kleuren het beste bij uw woning passen, hebben we de Keralit gevelvisualisator ontwikkeld.

 

Keralit gevelvisualisator

Met de zekerheid van 10 jaar garantie

Keralit is een onderhoudsvrije kunststof gevelbekleding die heel lang mee gaat. Op alle producten van Keralit krijgt u dan ook 10 jaar garantie. Dat geldt voor de basis van het product, maar ook voor de kleurechtheid. Keralit-gevelbekleding wordt al bijna 25 jaar probleemloos toegepast. Keralit is marktleider in Nederland in kunststof bekleding. Vertrouw dus gerust op onze producten en onze dienstverlening.

Waar koop ik Keralit gevelpanelen?

De kunststof gevelbekleding van Keralit is in heel Nederland verkrijgbaar. Zoekt u een Keralit-verkoopadres bij u in de buurt? Gebruik dan onze handige verkoopadressen-tool. Vul uw postcode en e-mailadres in en ontvang de drie dichtstbijzijnde Keralit-verkoopadressen.

Vraag gratis kleurmonsters aan

  • Blijvend kleurvastnooit meer schilderen
  • Verhoogt de waardevan uw woning
  • 10 jaar garantielange levensduur