Oriënteert u zich op hoogwaardige kunststof gevelpanelen? Kies dan beslist voor de panelen van Keralit. Deze zijn oersterk, kleurvast en praktisch onderhoudsvrij. Keralit wordt al meer dan 20 jaar probleemloos toegepast. We zijn marktleider in Nederland. U krijgt 10 jaar garantie op zowel de basis van het product als op kleurechtheid. De Keralit-gevelpanelen zijn geschikt voor toepassing bij gevelrenovatie en bij nieuwbouwprojecten in de woning-, recreatie- en utiliteitsbouw.

Vraag gratis kleurmonsters op.

Een blijvend mooie afwerking

Met de kunststof gevelpanelen van Keralit krijgt uw woning een blijvend mooie afwerking. Geen afbladderende verflagen en géén kleur- en glansverlies. Het voordeel? Stijlvolle gevelpanelen die er altijd verzorgd uitzien. Af en toe een sopje, meer onderhoud is er niet nodig. Uw huis ziet er altijd netjes en verzorgd uit.

Oersterk en vormvast

De oersterke basis van Keralit bestaat uit gerecyclede kunststoffen. Er wordt geen boom voor gekapt en het grondstofverbruik blijft tot een minimum beperkt. Onze panelen hebben een toplaag van Renolit®, een kwalitatief hoogwaardig en kleurechtheid materiaal. De panelen zijn ongevoelig voor kromtrekking onder invloed van vocht of warmte. Ook zijn ze bestand tegen aantasting door schimmels, bacteriën en andere rottingsprocessen.

37 verschillende kleuren kunststof gevelpanelen

Kies uit 37 verschillende kleuren. Zowel uni-kleuren als kleuren met houtstructuur. De kunststof gevelpanelen met houtstructuur zijn vrijwel niet van echt te onderscheiden. De uni-kleuren geven uw huis een rustige en strakke uitstraling.

Kies uit drie modellen

Keralit kunststof gevelpanelen zijn beschikbaar in 3 verschillende modellen. Hierdoor is er altijd een passende oplossing voor uw woning.

Welke gevelbekleding past bij uw huis?

De stijlvolle gevelbekleding van Keralit is in heel Nederland verkrijgbaar. Zoekt u een Keralit-verkoopadres bij u in de buurt? Gebruik dan onze handige verkoopadressen-tool. Vul uw postcode en e-mailadres in en ontvang de drie dichtstbijzijnde Keralit-verkoopadressen.

Vraag gratis kleurmonsters aan

  • Blijvend kleurvastnooit meer schilderen
  • Verhoogt de waardevan uw woning
  • 10 jaar garantielange levensduur