Bent u particulier? Dan kunt u voor een prijsindicatie inclusief montagekosten terecht bij een aannemer of timmer-/klussenbedrijf bij u in de buurt.

Bent u professional? Neem dan contact op met de professionele hout- en bouwmaterialenhandel en aluminium- en kunststofraambedrijven die Keralit verkopen.

Kunststof gevelbekleding: prijzen

Had u al eens gedacht aan kunststof gevelbekleding? De prijzen zijn heel interessant. Vooral ook vanwege de lange levensduur. Bovendien hoeft u nooit meer te schilderen. Dat scheelt tijd, inspanning én veel kosten. Kunststof gevelbekleding is daardoor op termijn voordeliger dan houten gevelbekleding. En het mooie is ook: u heeft nauwelijks omkijken naar uw gevelbekleding.

Praktisch onderhoudsvrij en kleurvast

Keralit-gevelbekleding is praktisch onderhoudsvrij. Af en toe een sopje is voldoende voor een blijvend mooie uitstraling van uw huis. De kleur blijft mooi, evenals de glans. Bovendien is Keralit gevelbekleding heel sterk. U krijgt 10 jaar garantie op zowel de basis van het product, als op kleurechtheid. Keralit is in Nederland marktleider in kunststof gevelbekleding. Onze producten worden al meer dan 20 jaar probleemloos toegepast.

Keralit gevelvisualisator

Welke gevelbekleding past het best bij uw woning?

Wilt u weten welke kleur het best past bij uw huis? Vraag hier gratis kleurmonsters aan. Zoekt u een Keralit-verkoopadres bij u in de buurt? Gebruik dan onze handige verkoopadressen-tool. Vul uw postcode en e-mailadres in en ontvang de drie dichtstbijzijnde Keralit-verkoopadressen.

  • Verhoogt de waardevan uw woning
  • Verhoogt de waardevan uw woning
  • 10 jaar garantielange levensduur