Met de rabatdelen van Keralit stijgt uw huis in waarde. Uw huis krijgt er een blijvend mooie uitstraling mee. De rabatdelen van Keralit hebben een levensechte houtstructuur. Keralit is gemaakt van een hoogwaardige kunststof en zijn daardoor onderhoudsarm, met een lange levensduur.

Vraag gratis kleurmonsters op.

Onderhoudsarme rabatdelen

Keralit is marktleider in kunststof gevelbekleding. Producten van Keralit wordt al meer dan 25 jaar probleemloos toegepast. De kwaliteit heeft zich dus al lang bewezen. Deze kunststof panelen zijn niet gevoelig voor vocht en schimmels en is UV-bestendig. De toplaag blijft mooi er hecht weinig vuil aan en is onderhoudsarm. Keralit is dus beslist de juiste keuze.

Welke rabatdelen passen het best bij uw woning?

Keralit brengt meerdere modellen gevelbekleding op de markt en hebben de namen sponningdeel 143 en sponningdeel 190. Dat staat voor de werkende breedte van 143 en 190 mm. Daarmee is er zowel een rabatdeel voor een landelijke stijl als voor een moderne uitstraling. Een sponningdeel heeft een iets strakkere vorm dan een rabatdeel oorspronkelijk heeft. Het voordeel van een sponningdeel is dat u deze zowel horizontaal als verticaal kunt plaatsen. De sponning zorgt voor een mooi en strak lijnenspel.U kunt ook kiezen voor potdeksel delen. Potdekseldelen zijn overlappende gevelpanelen die zorgen voor een strakke, afgewerkte uitstraling. De Keralit geveldelen zijn geschikt voor nieuwbouw, maar zijn ook heel goed toepasbaar bij renovatie.

 

Keralit gevelvisualisator

Hout of kunststof rabatdelen

Rabatdelen zijn verkrijgbaar in diverse materialen. Er zijn houten, zoals red cedar, kunststof en zelfs stalen rabatdelen. Het grote nadeel van hout is het onderhoud. Eens in de ongeveer 5 jaar moet u hout schuren en schilderen. Doet u dat niet, dan gaat de verf afbladderen en zorgen regen, vocht en warmte voor kromtrekken en schimmels. Uiteindelijk zal het hout gaan rotten. Steeds meer mensen kiezen daarom voor kunststof.

Onderhoudsvrij, kleurvast en heel duurzaam

De drie modellen van Keralit zijn praktisch onderhoudsvrij, kleurvast en heel duurzaam. Ze hebben alleen zo nu en dan een sopje nodig om er weer mooi fris uit te zien. Dit is te danken aan de samenstelling van Keralit en de afwerking met daarin Renolit® (een Uv-bestendige toplaag). Deze folies staan bekend om haar kwaliteit en kleurechtheid. Keralit is daardoor ongevoelig voor regen, vocht en warmte. Ze behouden dus hun vorm en mooie uitstraling.

Rabatdelen met houtnerf of mat

De Keralit gevel- en dakrandpanelen zijn verkrijgbaar in tientallen kleuren. Deze kleuren bestaan uit unikleuren en houtstructuren. Alle kleuren zijn leverbaar met natuurgetrouwe houtnerf. De unikleuren zijn ook leverbaar in een matte structuur voor een trendy uitstraling. U kunt bij ons gratis kleurmonsters aanvragen. Zo weet u zeker welke kleur en structuur het beste past bij uw huis.

Keralit 25 jaar ervaring en 10 jaar garantie

Wist u dat Keralit al bijna 25 jaar probleemloos als gevelbekleding wordt toegepast. En dat we daarmee marktleider zijn in Nederland? U krijgt 10 jaar garantie op het hele product: zowel de basis van het product als op kleurechtheid. Dit geeft u de zekerheid dat u jarenlang kunt genieten van uw panelen. Vertrouw dus volledig op de kwaliteit van onze producten.

Waar koop ik Keralit rabatdelen?

Keralit is in heel Nederland verkrijgbaar. Zoekt u een Keralit-verkoopadres bij u in de buurt? Gebruik dan onze handige verkoopadressen-tool. Vul uw postcode en e-mailadres in en ontvang de drie dichtstbijzijnde Keralit-verkoopadressen.

Vraag gratis kleurmonsters aan.

  • Blijvend kleurvastnooit meer schilderen
  • Verhoogt de waardevan uw woning
  • 10 jaar garantielange levensduur