Keralit is een A-merk

en dat geeft zekerheid mét garantie!

Verschillende modellen gevelbekleding

Keralit gevelbekleding heeft bijvoorbeeld sponningdelen in diverse groottes. Het voordeel van het sponningdeel is dat deze zowel horizontaal als verticaal te gebruiken is. Het sponningdeel is herkenbaar aan de sponning die zorgt voor een mooi en strak lijnenspel. Er zijn ook nog potdekseldelen die als alternatief kunnen dienen voor de rabatdelen. Dit zijn overlappende gevelpanelen die zorgen voor een strakke, afgewerkte aanblik ook ideaal te gebruiken voor gevelrenovatie van uw woning. Rabatdelen zijn te verkrijgen in verschillende soorten gevelbekleding en materialen zoals kunststof gevelbekledinghouten gevelbekleding en red cedar gevelbekleding.

10 jaar garantie

Gevelbekleding van Keralit is ook nog eens erg betrouwbaar en waardevast. U krijgt maar liefst 10 jaar garantie! Wist u dat Keralital meer dan 15 jaar probleemloos als gevelbekleding wordt toegepast en marktleider is in Nederland?

Rabatdelen met houtnerf of mat

De drie verschillende modellen van Keralit gevel- en dakrandpanelen zijn verkrijgbaar in tientallen kleuren. Deze kleuren bestaan uit unikleuren en houtstructuren. Alle kleuren zijn leverbaar met natuurgetrouwe houtnerf. De unikleuren zijn ook nog eens leverbaar in een matte structuur voor een trendy uitstraling. Vraag nu gratis kleurmonsters van Keralit aan en kijk welke kleur en structuur het beste bij u past. Vraag dan nu direct en vrijblijvend verkoopadressen aan

  • Blijvend kleurvastnooit meer schilderen
  • Verhoogt de waardevan uw woning
  • 10 jaar garantielange levensduur