Met de rabatdelen van Keralit stijgt uw huis in waarde. Uw huis krijgt daarmee een blijvend mooie uitstraling. De rabatdelen van Keralit zijn gemaakt van een hoogwaardige kunststof en hebben een levensechte houtstructuur. Nooit meer onderhoud! Keralit is marktleider in kunststof gevelbekleding. Onze producten worden al meer dan 20 jaar probleemloos toegepast. Keralit is zelfs marktleider in Nederland op het gebied van kunststof gevelbekleding. U maakt dus beslist de juiste keuze.

Vraag gratis kleurmonsters op.

Verschillende modellen gevelbekleding

Er zijn diverse modellen gevelbekleding op de markt. Zoals het sponningdeel 143 en het sponningdeel 190. Het voordeel van een sponningdeel is dat u deze zowel horizontaal als verticaal kunt plaatsen. De sponning zorgt voor een mooi en strak lijnenspel. U kunt ook kiezen voor potdeksel delen. Potdekseldelen zijn overlappende gevelpanelen die zorgen voor een strakke, afgewerkte uitstraling. Deze delen zijn ook ideaal voor gevelrenovatie.

Keralit gevelvisualisator

Hout of kunststof

Rabatdelen zijn verkrijgbaar in diverse materialen. Zoals houten gevelbekleding en red cedar gevelbekleding. Het grote nadeel is het onderhoud. Elke circa 5 jaar moet u de houten rabatdelen waarschijnlijk schilderen. Doet u dat niet, dan gaat de verf afbladderen en zorgen regen, vocht en warmte voor kromtrekken en schimmels. Steeds meer mensen kiezen daarom voor kunststof rabatdelen.

Onderhoudsvrij, kleurvast en heel duurzaam

De drie typen kunststof rabatdelen van Keralit zijn praktisch onderhoudsvrij, kleurvast en heel duurzaam. Dit is te danken aan de hoogwaardige productie en de afwerking met o.a. een Renolit®-toplaag. Renolit staat bekend om haar kwaliteit en kleurechtheid. Keralit-rabatdelen zijn ongevoelig voor regen, vocht en warmte en behouden dus hun vorm en mooie uitstraling.

Rabatdelen met houtnerf of mat

De Keralit gevel- en dakrandpanelen zijn verkrijgbaar in tientallen kleuren. Deze kleuren bestaan uit unikleuren en houtstructuren. Alle kleuren zijn leverbaar met natuurgetrouwe houtnerf. De unikleuren zijn ook leverbaar in een matte structuur voor een trendy uitstraling. U kunt bij ons gratis kleurmonsters aanvragen. Zo weet u zeker welke kleur en structuur het beste past bij uw huis.

10 jaar garantie

Wist u dat Keralit al meer dan 20 jaar probleemloos als gevelbekleding wordt toegepast. En dat we daarmee marktleider zijn in Nederland? U krijgt 10 jaar garantie op zowel de basis van het product als op kleurechtheid. Vertrouw dus volledig op de kwaliteit van onze producten.

Welke rabatdelen past het best bij uw woning?

De kunststof rabatdelen van Keralit zijn in heel Nederland verkrijgbaar. Zoekt u een Keralit-verkoopadres bij u in de buurt? Gebruik dan onze handige verkoopadressen-tool. Vul uw postcode en e-mailadres in en ontvang de drie dichtstbijzijnde Keralit-verkoopadressen.

Vraag gratis kleurmonsters aan.

  • Blijvend kleurvastnooit meer schilderen
  • Verhoogt de waardevan uw woning
  • 10 jaar garantielange levensduur