Oriënteert u zich op kunststof rabatdelen? Steeds meer mensen verkiezen deze boven de bekende houten rabatdelen en red cedar rabatdelen. De gevelbekleding van Keralit is niet van hout te onderscheiden, praktisch onderhoudsvrij en heel duurzaam. Nooit meer schilderen! Vraag gratis kleurmonsters aan van onze kunststof rabatdelen en ontdek welke kleur en structuur het best bij u passen.

Vraag gratis kleurmonsters op.

Horizontaal en verticaal te gebruiken sponningdelen

Keralit gevelbekleding heeft sponningdelen in plaats van rabatdelen. Het voordeel van het is dat dit zowel horizontaal als verticaal is te gebruiken. Het sponningdeel zorgt voor mooie, strakke lijnen. Keralit gevelbekleding heeft twee modellen: het sponningdeel 143 (het klassieke model) en het sponningdeel 190. Deze grotere panelen geven uw woning een strakke en moderne uitstraling.

Leverbaar in tientallen kleuren met houtstructuur

De kunststof rabatdelen van Keralit zijn verkrijgbaar in tientallen kleuren. Alle kleuren zijn leverbaar met natuurgetrouwe houtnerf. Voor een trendy uitstraling zijn de unikleuren leverbaar in een matte uitvoering.

Keralit gevelvisualisator

Welke kunststof rabatdelen passen bij uw huis?

De stijlvolle gevelbekleding van Keralit is verkrijgbaar bij meer dan duizend verkoopadressen door heel Nederland. Vind hier een verkoopadres bij u in de buurt.

Wilt u weten welke kunststof rabatdelen past bij uw huis? Vraag gratis kleurmonsters op.

  • Blijvend kleurvastnooit meer schilderen
  • Verhoogt de waardevan uw woning
  • 10 jaar garantielange levensduur