Keralit is een A-merk

en dat geeft zekerheid mét garantie!

Rabatdelen worden gebruikt als gevelbekleding en kunnen bestaan uit red cedar. Naast red cedar rabatdelen worden nog vele andere houten rabatdelen gebruikt, maar ook kunststof rabatdelen zijn er populair. Het voordeel van kunststof ten opzichte van hout is dat ze onderhoudsarm zijn. Keralit gevel- en dakrandpanelen zijn beschikbaar in 3 verschillende modellen gevelbekleding. Door deze brede keuze in verschillende modellen is er voor elke woning een passende oplossing te vinden.

Houtstructuren

Keralit gevelbekleding is een voorbeeld van een onderhoudsarme gevelbekleding. Naast tientallen unikleuren is Keralit ook leverbaar in houtstructuren zoals bijvoorbeeld western red cedar en vergrijsd ceder. Levensechte houtstructuren, maar dan met de voordelen van kunststof! Met kunststof gevelbekleding is het schilderen van uw woning verleden tijd, nooit meer de ladder op om uw gehele gevel te schuren en te verven. Alleen af en toe een sop  is genoeg om uw woning weer een schitterende uitstraling te geven.

Red cedar rabatdelen kleurmonsters

Overtuig uzelf van de levensechtheid van de houstructuren van de red cedar kleuren. Er zijn meer dan 10 houtstructuren uit voorraad leverbaar. Vraag gratis kleurmonsters aan via deze website. Als u al overtuigt bent van de kwaliteit van Keralit gevel- en dakrandpanelen dan kun u nu direct verkoopadressen bij u in de buurt ontvangen.

  • Blijvend kleurvastnooit meer schilderen
  • Verhoogt de waardevan uw woning
  • 10 jaar garantielange levensduur