Met kunststof gevelbekleding van Keralit renoveert u uw gevel snel en vakkundig, zonder hak- en breekwerk. U heeft direct resultaat en hoeft nooit meer te schilderen. Daarbij kunt u kiezen uit heel veel verschillende kleuren. Dat zijn niet alleen effen kleuren maar ook kleuren met een natuurgetrouwe houtstructuur.

Vraag gratis kleurmonsters op

Gevelrenovatie met kunststof bekleding

Heeft uw huis op dit moment houten gevelbekleding die aan vervanging toe is? Dan is dit wellicht het goede moment om over te stappen naar kunststof gevelbekleding. Dat kan zelfs een kunststof gevelbekleding met houtlook zijn, waardoor het aanzien van de woning bijna niet verandert. Het grote verschil tussen hout en kunststof is namelijk niet het aanzien, maar dat is vooral het onderhoud. Kunststof heeft veel minder onderhoud nodig. Dat scheelt dus ook heel veel in de onderhoudskosten. Hout is gevoelig voor vocht en schimmels. Het heeft dus geregeld onderhoud nodig. Ook kan hout scheuren en krom trekken en kan de verf gaan bladderen.

Keralit gevelbekleding heeft al die nadelen niet. Keralit kunststof gevelbekleding heeft een heel lange levensduur en is kleurvast en onderhoudsarm. Zo nu en dan een keer schoonmaken is voldoende om de mooie uitstraling te behouden. Kunststof gevelbekleding is niet gevoelig voor vocht en schimmels, het scheurt niet en het trekt niet krom.

Gevelrenovatie met kunststof gevelbekleding is daardoor een zeer goede keus.

Renovatie buitenmuren

Als woningen slechte buitenmuren hebben, is het de moeite waard om te kijken naar bekleding met kunststof gevelbekleding. Een oude buitenmuur bekleden met kunststof geeft de woning weer helemaal een nieuw aanzien. En dat zonder dure en vervelende renovatie van voeg- en metselwerk. Een buitenmuur bekleden met hout is niet aan te raden omdat dat veel meer onderhoud nodig heeft. De onderhoudskosten zullen dan dus ook hoog zijn. Bij gevelrenovatie met kunststof gevelbekleding zijn er bijna geen onderhoudskosten.

Het duurzame alternatief

Keralit gevelbekleding is gemaakt van gerecycled kunststof en het heeft een toplaag die bestaat uit een Uv-bestendige folie Renolit®. Dat zorgt er voor dat Keralit een oersterk product is met een hoge kwaliteit en dat het ongevoelig is voor vocht en warmte. De gevelbekleding is vormvast en is goed bestand tegen schimmels, bacteriën en andere rottingsprocessen. Het is daardoor heel onderhoudsarm en het heeft een heel lange levensduur. Dankzij deze unieke eigenschappen is Keralit heel geschikt voor gevelrenovatie.

Drie modellen voor gevelrenovatie

Keralit gevelbekleding is leverbaar in drie verschillende modellen, die alle drie gebruikt kunnen worden bij gevelrenovatie. U kunt kiezen uit twee verschillende sponningdelen. Dat is een smal sponningdeel van 143 mm breed, dat meer past bij een traditionele uitstraling, en een breder sponningdeel van 190 mm breed. Dit bredere sponningdeel past meer bij een moderne uitstraling. De sponningdelen horizontaal maar ook verticaal te gebruiken. Een derde mogelijkheid voor gevelrenovatie is het potdekseldeel 177. Potdekseldelen zijn overlappende horizontale gevelpanelen. Door de overlag krijgt de gevel meer reliëf. De lange levensduur en de onderhoudsarme eigenschappen zorgen er voor dat Keralit de beste keuze voor gevelrenovatie is.

Met de zekerheid van 10 jaar garantie

U krijgt 10 jaar garantie op de gevelbekleding van Keralit. Onze producten worden al meer dan 25 jaar succesvol toegepast, in nieuwbouw en bij gevelrenovatie. Keralit is marktleider in Nederland op het gebied van gevelbekleding. Vertrouw dus gerust op onze producten en kies ook voor gevelrenovatie met Keralit.

Waar is Keralit verkrijgbaar?

De kunststof gevelbekleding van Keralit is in heel Nederland verkrijgbaar. Zoekt u een Keralit-verkoopadres of montageadres bij u in de buurt? Gebruik dan onze verkoopadressen-tool. Vul uw postcode en e-mailadres in en ontvang de drie dichtstbijzijnde Keralit-verkoopadressen. Hier kunt u zich uitvoerig laten informeren over de mogelijkheden van gevelrenovatie voor uw huis of kantoorpand.

Vraag gratis kleurmonsters op

  • Blijvend kleurvastnooit meer schilderen
  • Verhoogt de waardevan uw woning
  • 10 jaar garantielange levensduur