Is uw huis toe aan gevelrenovatie? Bekijk dan beslist de mogelijkheden van kunststof gevelbekleding van Keralit. Daarmee renoveert u uw gevel snel en vakkundig, zonder hak- en breekwerk. U heeft direct resultaat en hoeft nooit meer te schilderen. Kies uit vele verschillende kleuren, zowel unikleuren als kleuren met natuurgetrouwe houtstructuur.

Vraag gratis kleurmonsters op

Gevelrenovatie met kunststof bekleding

Heeft uw huis op dit moment houten gevelbekleding? Natuurlijk kunt weer kiezen voor dit materiaal. Hout heeft echter één nadeel: het heeft onderhoud nodig. Om de circa vijf jaar moet u de gevelbekleding grondig schilderen. Anders worden de kleuren dof en bladdert het verf af, met alle gevolgen van dien. Kunststof gevelbekleding blijft vormvast en kleurecht. U hoeft nooit meer te schilderen.

Het duurzame alternatief

Keralit gevelbekleding is gemaakt van gerecycled kunststof en heeft een toplaag van Renolit®. Dit zorgt voor een oersterk en kwalitatief hoogwaardig product dat ongevoelig is voor vocht en warmte. De gevelbekleding is vormvast en bestand tegen schimmels, bacteriën en andere rottingsprocessen. Dankzij deze unieke eigenschappen is Keralit zeer geschikt voor gevelrenovatie.

Drie modellen voor gevelrenovatie

Keralit gevelbekleding is leverbaar in drie verschillende modellen voor gevelrenovatie. Kies uit twee typen sponningdelen: sponningdeel 143 (het traditionele model) en sponningdeel 190 (het moderne model). Als alternatief voor de gevelpanelen hebben we ook het potdekseldeel 177 (het karakteristieke model). De sponningdelen zijn zowel horizontaal als verticaal te gebruiken. Potdekseldelen zijn overlappende horizontale gevelpanelen met een strakke uitstraling. Dankzij de zeer lange levensduur en de onderhoudsarme eigenschappen is gevelrenovatie met Keralit een aantrekkelijke optie.

Met de zekerheid van 10 jaar garantie

U krijgt 10 jaar garantie op de gevelbekleding van Keralit. Onze producten worden al meer dan 20 jaar succesvol toegepast, bij zowel nieuwbouw als gevelrenovatie. Keralit is marktleider in Nederland op het gebied van gevelbekleding. Vertrouw dus gerust op onze producten.

Kies ook voor gevelrenovatie met Keralit

De kunststof gevelbekleding van Keralit is in heel Nederland verkrijgbaar. Zoekt u een Keralit-verkoopadres of montageadres bij u in de buurt? Gebruik dan onze verkoopadressen-tool. Vul uw postcode en e-mailadres in en ontvang de drie dichtstbijzijnde Keralit-verkoopadressen. Hier kunt u zich uitvoerig laten informeren over de mogelijkheden van gevelrenovatie voor uw huis of kantoorpand.

Vraag gratis kleurmonsters op

  • Blijvend kleurvastnooit meer schilderen
  • Verhoogt de waardevan uw woning
  • 10 jaar garantielange levensduur