Zoekt u een mooie, duurzame oplossing voor om uw gevel te bekleden? Keralit is oersterk, kleurvast en praktisch onderhoudsvrij. Keralit gevelbekleding is beschikbaar in 3 verschillende modellen en meer dan 30 kleuren. U vindt bij ons dus altijd de renovatie-oplossing die u nodig heeft.

Vraag gratis kleurmonsters op.

De voordelen van Keralit gevelbekleding

Keralit gevelbekleding is gemaakt van een hoogwaardige kunststof. Onze panelen zijn gemaakt van gerecycled kunststof en hebben een toplaag van o.a. Renolit®. De panelen zijn bestand tegen vocht en warmte. Ook schimmels, bacteriën en andere rottingsprocessen hebben geen kans. De panelen zijn vormvast en hebben een zeer lange levensduur. Onderhoud is nauwelijks nodig. Af en toe een sopje.

Terugverdientijd met uw gevel bekleden

Kunststof gevelpanelen van Keralit verdienen zichzelf terug. Immers, u hoeft nooit meer te schilderen. Bovendien hebben onze panelen een zeer lange levensduur. Uiteindelijk is de prijs van kunststof gevelbekleding dus lager dan houten gevelbekleding die wel onderhoud nodig heeft.

Drie modellen gevelbekleding

Keralit-gevelbekleding is er in diverse modellen. We hebben sponningsdelen in twee groottes (sponningdeel 143 en sponningdeel 190) en een potdeksel van 177 mm. Potdekseldelen zijn overlappende gevelpanelen die zorgen voor een strakke, afgewerkte uitstraling. Het sponningdeel 143 en het potdekseldeel zijn ideaal voor klassieke en landelijke huizen. Het Keralit sponningdeel 190 mm is heel geschikt voor moderne huizen.

Kies uit 37 kleuren (met of zonder houtstructuur)

Voor ieders smaak en elk huis hebben we wel geschikte gevelbekleding. U kunt namelijk kiezen uit maar liefst 37 kleuren, zowel unikleuren als gevelpanelen met houtstructuur. U kunt de unikleuren ook bestellen in een matte structuur, voor een trendy uitstraling. Natuurlijk wilt u zeker weten welke kleur en structuur het best passen. Daarom kunt u bij ons gratis kleurmonsters aanvragen.

Met de zekerheid van 10 jaar garantie

Een Keralit-product is gegarandeerd kwaliteit. U krijgt bij ons dan ook 10 jaar garantie. Op zowel de basis van het product als op kleurechtheid. Keralit wordt al meer dan 20 jaar probleemloos toegepast. Keralit is marktleider in Nederland in kunststof gevelbekleding. Vertrouw dus gerust op onze producten en ons advies.

Welke gevelbekleding past het best bij uw huis?

De kunststof gevelbekleding van Keralit is in heel Nederland verkrijgbaar. Zoekt u een Keralit-verkoopadres bij u in de buurt? Gebruik dan onze handige verkoopadressen tool. Vul uw postcode en e-mailadres in en ontvang de drie dichtstbijzijnde Keralit-verkoopadressen.

Vraag gratis kleurmonsters aan.

  • Blijvend kleurvastnooit meer schilderen
  • Verhoogt de waardevan uw woning
  • 10 jaar garantielange levensduur