Wilt u graag af van het gevelonderhoud aan uw huis of kantoorpand? Keralit gevelbekleding is dé oplossing. Dankzij de hoogwaardige kunststof uitvoering is deze gevelbekleding oersterk, kleurvast en onderhoudsarm. Gevelonderhoud was nog nooit zo eenvoudig: af en toe een sopje voor een blijvend mooie gevel. Verkrijgbaar in meer dan 30 verschillende kleuren!

Vraag gratis kleurmonsters aan

Het gemak van geen gevelonderhoud

Steeds meer mensen ontdekken de voordelen van kunststof gevelbekleding. Houten bekleding moet u elke circa vijf jaar schilderen. Dit om te voorkomen dat de kleur dof wordt en het verf begint af te bladderen. De kunststof gevelbekleding van Keralit heeft vrijwel geen gevelonderhoud nodig. Het product is ongevoelig voor vocht en warmte en ook blijvend bestand tegen schimmel en bacteriën. Keralit heeft een kern van gerecycled kunststof. De toplaag is van Renolit®, een gerenommeerde naam in de professionele bouwwereld als kwaliteitsvolle en kleurechte oplossing.

Drie modellen gevelbekleding

Keralit heeft 3 modellen gevelbekleding. Zoals het potdekseldeel: overlappende gevelpanelen die zorgen voor een strakke, afgewerkte uitstraling. Ook hebben we twee typen sponningdelen: het sponningdeel 143 en het sponningdeel 190. Het voordeel van een sponningdeel is dat u deze zowel horizontaal als verticaal kunt plaatsen. Het potdekseldeel is uitsluitend horizontaal toepasbaar. Voor al deze modellen geldt dat er vrijwel geen gevelonderhoud nodig is.

Verkrijgbaar in meer dan 30 kleuren

Welke uitstraling had u in gedachten voor uw huis of kantoorpand? Volop keuze, want Keralit gevelbekleding is verkrijgbaar in meer dan 30 kleuren. Kies voor een unikleur of voor een kleur met houtlook. Deze structuur is nauwelijks van echt hout te onderscheiden. U bent dus verzekerd van een blijvend mooie afwerking en uitstraling.

Met de zekerheid van 10 jaar garantie

U krijgt liefst 10 jaar garantie op de gevelbekleding van Keralit. Op zowel de basis van het product als op kleurechtheid. Keralit wordt al meer dan 20 jaar probleemloos als gevelbekleding toegepast. We zijn daarmee marktleider in Nederland.

Wilt u ook af van het gevelonderhoud?

De kunststof gevelbekleding van Keralit is in heel Nederland verkrijgbaar. Zoekt u een Keralit-verkoopadres of montageadres bij u in de buurt? Gebruik dan onze handige verkoopadressen-tool. Vul uw postcode en e-mailadres in en ontvang de drie dichtstbijzijnde Keralit-verkoopadressen.

Vraag gratis kleurmonsters op

  • Blijvend kleurvastnooit meer schilderen
  • Verhoogt de waardevan uw woning
  • 10 jaar garantielange levensduur