Op zoek naar een alternatief voor de hoge gevelrenovatie-prijzen? Keralit gevelbekleding is dé oplossing. Ons producten zijn heel duurzaam en zeer onderhoudsarm. We bieden u drie verschillende modellen gevel- en dakrandpanelen. Onze adviseurs vertellen u graag alles over de beste oplossing tegen de beste prijs. Ook prettig: u heeft keuze uit meer dan 30 kleuren.

Vraag gratis kleurmonsters op

Nooit meer schilderen

Met het oog op de prijzen kan het heel interessant zijn te kiezen voor gevelrenovatie met Keralit. Want Keralit is zéér duurzaam en heeft vrijwel geen onderhoud nodig. U hoeft namelijk nooit meer te schilderen. Dat scheelt niet alleen veel tijd en inspanning, maar ook kosten. Daardoor zijn de prijzen van gevelrenovatie met Keralit uiteindelijk heel gunstig.

Oersterk, vormvast en kleurecht

Keralit gevelbekleding heeft een kern van gerecycled kunststof en een toplaag van Renolit®. Deze laag staat garant voor een hoge kwaliteit en voor kleurechtheid. Keralit gevelbekleding is ongevoelig voor vocht en warmte en is daardoor vormvast. De kleuren blijven onveranderd mooi. De gevelbekleding heeft vrijwel geen onderhoud nodig. Af en toe even afsoppen is voldoende voor een blijvend mooie uitstraling van uw gevel. De levensechte houtstructuren geven de Keralit gevel- en dakrandpanelen een levensechte uitstraling. Sfeervol!

Drie typen gevelbekleding

Kies uit drie modellen gevel- en dakrandpanelen. Gaat het om gevelrenovatie van uw landelijke woning? Dan is het sponningdeel 143 ideaal. Wilt u een gevelpaneel voor een modern huis? Dan is het Keralit sponningdeel 190 mm een mooie oplossing. Een alternatief voor rabatdelen zijn potdeksel-delen. Overlappende gevelpanelen met een strakke, afgewerkte uitstraling.

10 jaar garantie op Keralit gevelbekleding!

Keralit gevel- en dakrandpanelen zijn van een robuuste kunststof en ongevoelig voor kromtrekking. Dankzij de gerenommeerde toplaag van Renolit® blijft uw gevel jarenlang beschermt tegen weer wind. Vandaar dat u 10 jaar garantie krijgt op Keralit gevel- en dakrandbekleding.

Meer inzicht in de gevelrenovatie-prijzen met Keralit?

Meer weten over de prijzen van gevelrenovatie met de producten van Keralit? Ga dan naar een verkoopadres bij u in de buurt. Gebruik dan onze verkoopadressen-tool. Vul uw postcode en e-mailadres in en ontvang de drie dichtstbijzijnde Keralit-verkoopadressen. De kunststof gevelbekleding van Keralit is in heel Nederland verkrijgbaar.

Vraag gratis kleurmonsters op

  • Alles uit voorraadleverbaar
  • Verhoogt de waardevan uw woning
  • 10 jaar garantielange levensduur