Keralit is een A-merk

en dat geeft zekerheid mét garantie!

De borstwering is het aangezicht van uw woning en wij begrijpen heel goed dat u dat perfect voor elkaar wilt hebben. U wilt echter zo min mogelijk onderhoud en het liefst nooit meer schilderen. De bekleding van uw borstwering moet lang meegaan en het liefst ook nog milieuvriendelijk zijn. Bovendien wilt u kunnen kiezen uit een ruim assortiment aan kleuren. Met Keralit heeft u de keuze uit verschillende modellen zoals Zweeds rabat, vlotdelen, potdeksel en tientallen kleuren. Met Keralit maakt u uw borstwering tot het visitekaartje van uw woning.

Kunststof gevelbekleding voor uw borstwering

Met de kunststof gevelbekleding van Keralit kunt u uw borstwering voorzien van een prachtige uitstraling. De diverse modellen en de tientallen kleuren zorgen ervoor dat Keralit altijd bij uw woning past en dat u er geen omkijken meer naar heeft. Keralit gevelbekleding is zowel als horizontale- als verticale gevelbekleding te gebruiken. U heeft nu alle tijd om echt te gaan genieten van uw woning.

Uw borstwering met 10 jaar garantie!

Keralit gevelbekleding is het alternatief voor oude gevelbeplating op uw borstwering. U krijgt maar liefst 10 jaar garantie! Wist u dat Keralit al meer dan 15 jaar probleemloos als gevelbekleding wordt toegepast en marktleider is in Nederland? Vraag hier gratis kleurmonsters aan of plaats hier een vrijblijvende offerte en overtuig uzelf van de vele voordelen van Keralit kunststof gevelbekleding. Bent u al overtuigd van de vele voordelen van Keralit gevelbekleding klik dan hier voor verkoopadressen bij u in de buurt.

  • Blijvend kleurvastnooit meer schilderen
  • Verhoogt de waardevan uw woning
  • 10 jaar garantielange levensduur