De borstwering bepaalt in belangrijke mate de uitstraling van uw huis. Logisch dus dat u dit goed voor elkaar wilt hebben. Wilt u graag zo min mogelijk onderhoud? Of nog liever: helemaal nooit meer schilderen? Kies dan voor de hoogwaardige kunststof producten van Keralit. Deze zijn oersterk, kleurvast en heel duurzaam. Verkrijgbaar in talrijke kleuren.

Vraag gratis kleurmonsters op

Hout of kunststof?

De borstwering is het gedeelte van de buitenmuur dat uitsteekt boven de zolder of de dakvloer. Of het gesloten geveldeel tussen vloer en kozijn tot borsthoogte. Veel huizen hebben een houten gevelbekleding op de borstwering. Echter, hout vraagt veel onderhoud. Het moet elke circa vijf jaar worden geschilderd, om te voorkomen dat de verf dof wordt, verkleurd of afbladdert. Steeds meer mensen kiezen daarom voor kunststof gevelbekleding van Keralit.

Oersterk, vormvast en heel onderhoudsarm

Keralit gevelbekleding is gemaakt van gerecycled kunststof. Het is dus een milieuvriendelijk product. De toplaag is van Renolit®. Keralit gevelbekleding is oersterk en vormvast. En ongevoelig voor vocht en warmte, schimmels en bacteriën. De kleur blijft als nieuw. Onderhoud is praktisch niet nodig. Af en toe even schoonmaken is voldoende voor een blijvend mooie uitstraling.

Drie modellen

U heeft keuze uit drie modellen Keralit-gevelpanelen: twee typen sponningdelen en een potdekseldeel. Het gaat om sponningdeel 143 (klassiek, landelijk) en sponningdeel 190 (modern). Een mooi alternatief zijn de potdeksel-delen. Overlappende gevelpanelen met een strakke, afgewerkte uitstraling. De sponningdelen zijn zowel horizontaal als verticaal te plaatsen. Het potdekseldeel is alleen horizontaal te monteren op de borstwering.

Vele kleuren (ook met houtstructuur)

Welke kleur kiest u? Volop keuze bij Keralit. Zowel unikleuren als kleuren met houtstructuur. Deze structuur is nauwelijks van echt hout te onderscheiden. U vindt dus beslist de kleur van uw voorkeur.

Uw borstwering met 10 jaar garantie!

Keralit gevelbekleding is hét alternatief voor op uw borstwering. Vertrouw gerust op de kwaliteit, want onze producten worden al meer dan 20 jaar succesvol toegepast. Keralit is marktleider in Nederland op het gebied van kunststof gevelbekleding. U krijgt 10 jaar garantie, op zowel de basis van het product als op kleurechtheid.

Welke gevelbekleding past het best op uw borstwering?

De kunststof gevelbekleding van Keralit is in heel Nederland verkrijgbaar. Zoekt u een Keralit-verkoopadres bij u in de buurt? Gebruik dan onze handige verkoopadressen-tool. Vul uw postcode en e-mailadres in en ontvang de drie dichtstbijzijnde Keralit-verkoopadressen.

Vraag gratis kleurmonsters op

  • Blijvend kleurvastnooit meer schilderen
  • Verhoogt de waardevan uw woning
  • 10 jaar garantielange levensduur