Keralit is een A-merk

en dat geeft zekerheid mét garantie!

Dakkapel- en gevelbeplating is er in diverse soorten en maten. Deze hebben als doel het tegen weer en wind beschermen van uw gevel en dakkapel. Tevens dient het er nog fraai uit te zien zodat uw huis een lust voor het oog is. En misschien nog wel het belangrijkste van alles: u wilt er geen omkijken meer naar hebben. Zeker niet naar die hoge dakkapel. Keralit biedt op al deze vraagstukken diverse mogelijkheden om uw dakkapel te voorzien van de beste bekleding.

Hét alternatief op kunststof gevelbeplating

Het alternatief voor gevelbeplating zijn kunststof gevelpanelen. Deze worden vaak toegepast als houtvervanger, zien eruit als hout, maar hebben niet meer de nadelen van hout. U hoeft nooit meer te schilderen en uw gevel blijft jarenlang beschermt. Alleen of en toe een sopje en uw gevelpanelen hebben weer een schitterende uitstraling. Keralit is marktleider op het gebied van kunststof gevelbekleding en is verkrijgbaar in een aantal modellen zoals bijvoorbeeld het sponningdeel of  potdekseldeel (zweeds rabat). Sponningdelen kunnen zowel horizontaal als verticaal worden gemonteerd en potdeksel delen kunnen alleen worden gebruikt als verticale gevelbekleding.

Geen kunststof gevelbeplating, maar Keralit.

Keralit gevel- en dakrandpanelen zijn van een robuuste kunststof en zijn ongevoelig voor kromtrekking. Door de gerenommeerde toplaag van Renolit blijft uw gevel jarenlang beschermt tegen weer wind. Vandaar dat u 10 jaar garantie krijgt op Keralit gevelbeplating. Overtuig uzelf en vraag via deze website gratis Keralit kleurmonsters aan.

 

  • Blijvend kleurvastnooit meer schilderen
  • Verhoogt de waardevan uw woning
  • 10 jaar garantielange levensduur