Gevelbeplating beschermt uw gevel tegen weer en wind. En natuurlijk moet gevelbeplating er mooi uitzien. Eén nadeel: het onderhoud. Wilt u geen omkijken meer naar de gevelbeplating? Kies dan voor een product van Keralit. We hebben diverse duurzame oplossingen voor uw gevel.

Vraag gratis kleurmonsters op.

Het onderhoudsvrije alternatief

Hét alternatief voor gevelbeplating? Kunststof gevelpanelen. Deze hebben de uitstraling van hout en met als voordeel dat ze volledig onderhoudsvrij zijn. U hoeft nooit meer te schilderen. Dat betekent: nooit meer afbladderende verflagen, geen doffe kleuren, geen verkleuringen. Uw gevel blijft jarenlang beschermd en uw huis ziet er altijd verzorgd uit.

Diverse modellen gevelbeplating

Onze kunststof gevelbekleding is verkrijgbaar in een aantal modellen. Zoals het sponningdeel of potdekseldeel (Zweeds rabat). Onze sponningdelen kunt u zowel horizontaal of verticaal monteren. De potdeksel-delen zijn uitsluitend toepasbaar als verticale gevelbekleding.

Onderhoudsarm, zeer sterk en kleurvast

De gevel- en dakrandpanelen zijn gemaakt van een robuuste grondstof en daardoor zeer sterk. Dankzij de toplaag van Renolit® zijn de panelen bestand tegen wind, regen, zon en temperatuur. En ongevoelig voor kromtrekking door vocht of warmte. Ook zijn Keralit-panelen bestendig tegen aantasting door schimmels, bacteriën en dergelijke. Af en toe een sopje is voldoende.

Geen kunststof gevelbeplating, maar Keralit

Kiest u voor Keralit als alternatief voor gevelbeplating? Dan krijgt u een gevelpaneel dat jarenlang mooi blijft. Zonder verkleuring en met behoud van uitstraling. Ze zijn een onverwoestbare oplossing voor bijvoorbeeld uw borstwering of dakkapel.

Welke kunststof gevelbekleding past bij uw huis?

De kunststof gevelbekleding van Keralit is in heel Nederland verkrijgbaar. Zoekt u een Keralit-verkoopadres bij u in de buurt? Gebruik dan onze handige verkoopadressen-tool. Vul uw postcode en e-mailadres in en ontvang de drie dichtstbijzijnde Keralit-verkoopadressen.

Vraag gratis kleurmonsters aan

  • Blijvend kleurvastnooit meer schilderen
  • Verhoogt de waardevan uw woning
  • 10 jaar garantielange levensduur