Zoekt u verticale gevelbekleding voor uw huis? Kies dan voor Keralit. Onze gevelbekleding is toepasbaar als horizontale én verticale gevelbekleding. Onze kunststof gevelbekleding is oersterk, kleurvast en praktisch onderhoudsvrij. En nauwelijks te onderscheiden van hout.

Vraag gratis kleurmonsters op.

Verticale gevelbekleding is in opkomst

Gevelbekleding wordt in Nederland vooral horizontaal gemonteerd. Denk aan potdekselpanelen en het Zweeds rabat. Echter, door gevelbekleding verticaal te monteren, krijgt uw huis nog meer karakter. Verticale gevelbekleding wordt nu vooral veel in Scandinavische landen gebruikt. Ook in Nederland neemt de vraag snel toe. Keralit biedt de oplossing.

Verticale gevelbekleding in Nederland

Bij Keralit kunt u kiezen voor twee sponningdeel-modellen: sponningdeel 143 mm (klassiek, landelijk) en sponningdeel 190 mm (modern). Deze producten monteert u naar keuze als horizontale of verticale gevelbekleding. Ons potdeksel model is uitsluitend te gebruiken als horizontale gevelbekleding. Dit maakt Keralit heel geschikt als gevelbekleding voor uw borstwering of dakkapel.

Oersterk, kleurvast en onderhoudsarm

De Keralit gevelbekleding is oersterk, kleurvast en onderhoudsarm. De panelen zijn gemaakt van een kern van gerecycled kunststof. De toplaag is o.a. van Renolit®. Het resultaat: duurzame panelen die ongevoelig zijn voor vocht en warmte. Ze zijn bestand tegen schimmels, bacteriën en andere rottingsprocessen.

De panelen zijn vormvast en hebben een zeer lange levensduur. De panelen hebben nauwelijks onderhoud nodig. Af en toe even afsoppen voor de uitstraling.

Met de zekerheid van 10 jaar garantie

U krijgt 10 jaar garantie op de Keralit-gevelbekleding. Kwaliteit verzekerd dus. Keralit wordt al meer dan 20 jaar probleemloos toegepast als gevelbekleding. Keralit is bovendien marktleider in Nederland op het gebied van kunststof bekleding. U kunt volledig vertrouwen op de kwaliteit van onze producten.

Welke verticale gevelbekleding past bij uw huis?

De verticale gevelbekleding van Keralit is in heel Nederland verkrijgbaar. Zoekt u een Keralit-verkoopadres bij u in de buurt? Gebruik dan onze handige verkoopadressen-tool. Vul uw postcode en e-mailadres in en ontvang de drie dichtstbijzijnde Keralit-verkoopadressen.

Vraag gratis kleurmonsters aan.

  • Blijvend kleurvastnooit meer schilderen
  • Verhoogt de waardevan uw woning
  • 10 jaar garantielange levensduur