Keralit kleuren

Keralit is verkrijgbaar in meer dan dertig verschillende kleuren. De Keralit Classic Colours hebben een houtnerf. Deze kleuren hebben een licht glanzend oppervlak met subtiele groef en zien eruit als geschilderd hout. De Keralit Pure Colours bestaat uit mat/effen kleuren. Deze kleuren hebben een licht voelbare structuur en geven uw woning een krachtige, eigentijdse uitstraling. Daar waar dat van toepassing zijn ook RAL-kleurnummers bij de kleurnamen aangegeven, zodat u eenvoudig de kleur kunt vinden die u zoekt.

Het assortiment biedt een zeer gevarieerde keuze in zowel lichte als donkere kleuren en houttinten en – structuren. Handig om te weten: de Keralit dakrandprofielen zijn eveneens in diverse kleuren beschikbaar, zodat altijd een goede kleurencombinatie te maken is. Veel gevraagde kleuren zijn antraciet, groen en grijs.

Keralit kleurenwaaierDe kleurenwaaier van Keralit bevat stalen van alle beschikbare kleuren. Achterop de stalen staat de kleurbenaming en het kleurnummer. U kunt als professional een gratis Keralit kleurenwaaier aanvragen via de pagina Promotiemiddelen.

 

Kies uw gevelbekleding met de gevelvisualisator

Het kiezen van de kleur en het model van gevelbekleding kan lastig zijn. Wordt het groen, blauw of toch liever antraciet? Wat past beter bij uw type woning: smalle of brede panelen? En hoe gaat het er uitzien op een groot oppervlak? Met de Keralit gevelvisualisator kunt u online alle kleuren en modellen gevelbekleding op verschillende woningtypes proberen.

Wilt u bepaalde kleuren in het echt beoordelen? Vraag dan gratis kleurmonsters aan.