DE VERNIEUWDE DAKRAND

Eenvoudige montage en verkrijgbaar in 4 breedtes

Ontdek de volledig vernieuwde dakrand! En laat je verrassen door het verbeterde design en de eenvoudige montage

Eenvoudige montage

Dankzij het volledig vernieuwde ophangsysteem zijn de Keralit dakrandpanelen tot wel 3x sneller te monteren. Uitstekend inzetbaar bij zowel nieuwbouw als voor renovatietoepassingen.

Bevestigen met 1 montageprofiel

Er zijn verschillende soorten montageprofielen; montageprofielen voor dakranden met overstek (10 of 17 mm) of voor dakranden zonder overstek, het boeiboord montageprofiel.

Klik ... en positioneer

Door de dakrand in het montageprofiel te klikken hangt het zelfstandig en kan deze met het grootste gemak naar links of naar rechts geschoven worden om de exacte positie te bepalen.

2e klik ..Vast!

Als de dakrand op de goede positie hangt kan de dakrand verder in het profiel gedrukt worden. Hierdoor zal de dakrand muurvast komen te zitten.

Toon uitvoering

Toon ventilatiestroming

Bekijk video (17MB)

Verbeterd design met scherpere hoeken

De dakrandpanelen zijn volledig nieuw ontworpen en hebben scherpere hoeken gekregen. Daarnaast zijn ook de hoek- en verbindingsstukken slanker geworden, waardoor deze volledig opgaan in de dakrand.

Verkrijgbaar in
4 Breedtes en 15 kleuren

De dakrandpanelen zijn verkrijgbaar in 4 verschillende breedtematen tot wel 350 mm! Hierdoor kan bijna iedere dakrand afgewerkt worden en zal zaagverlies tot het minimum beperkt worden. Daarnaast zijn de panelen verkrijgbaar in 15 kleuren.

Demo pakket aanvragen

Demo pakketten worden alleen verzonden binnen Nederland.


Wit Folienummer 915205, RAL 9016
0%

De vernieuwde
dakrand