Keralit kunststof gevel- en dakrandbekleding

 

Keralit is een onderhoudsarm en duurzaam kunststof gevel- en dakrandsysteem dat geschikt is voor zowel nieuwbouw als renovatie. Omdat Keralit ongevoelig is voor weersinvloeden, blijft het er jarenlang mooi uitzien. Hierdoor hoeft u nooit meer te schilderen en kunt u genieten van een strak afgewerkte woning. Keralit is verkrijgbaar in verschillende modellen en meer dan 30 kleuren.

Bekijk onze modellen

Sponningdeel 143

Smalle panelen 143 mm breed Horizontaal & verticaal 37 kleuren > Bekijk dit model

Sponningdeel 190

Brede panelen 190 mm breed Horizontaal & verticaal 17 kleuren > Bekijk dit model

Potdeksel 177

Potdekselpanelen 177 mm breed Horizontaal 17 kleuren > Bekijk dit model

Dakrandpaneel

Diverse breedtes 16 kleuren > Bekijk dit model

 

Duurzame gevelbekleding

Keralit is duurzame en milieuvriendelijke gevelbekleding dat gemaakt wordt van gerecyclede kunststoffen. Het is ongevoelig voor kromtrekking onder invloed van vocht of warmte en aantasting door schimmels, bacteriën en andere rottingsprocessen. Deze eigenschappen maakt Keralit uitermate geschikt voor toepassing bij gevelrenovatie en nieuwbouwprojecten in de woning-, recreatie-, en utiliteitsbouw.

 

Blijvend kleurvast

nooit meer schilderen

Verhoogt de waarde

van uw woning

10 jaar garantie

lange levensduur

 

Gratis kleurmonsters

Keralit gevel- en dakrandbekleding is verkrijgbaar in meer dan dertig verschillende kleuren en in 3 verschillende afwerkingen. Vraag nu gratis kleurmonsters aan, om een goed beeld van de kleur en de structuur van de gevelbekleding te krijgen. U ontvangt ze binnen enkele dagen thuis

Keralit is verkrijgbaar in meer dan 30 kleuren