Over Heering

Onderhoudsarme kunststof bouwproducten

Heering levert onderhoudsarme kunststof profielen en panelen voor de bouw, en heeft zich in deze branche in de afgelopen 50 jaar ontwikkeld tot een toonaangevende toeleverancier. De producten van Heering worden voornamelijk toegepast op de schil van de woning. De belangrijkste productgroepen zijn gevelbekleding, dakrandbekleding, kozijnafwerking, vensterbanken, plafondsystemen, vlonderplanken en bouwprofielen.

De producten van Heering zijn bijzonder slim ontwikkeld. Ze hoeven nooit geschilderd te worden. Dat is bijzonder prettig voor de woningeigenaar: particulieren en woningcorporaties. Bovendien is er veel aandacht geschonken aan het design van de producten, zodat de afwerking altijd fraai en verzorgd is. En niet in de laatste plaats zijn de producten van Heering altijd makkelijk en degelijk te verwerken.

Heering streeft er naar voor haar klanten een betrouwbare partner te zijn, die haar afspraken nakomt. De bijzonder hoge leveringservicegraad van 99% is daarvan een uitstekend voorbeeld. Uiteraard is Heering ook gecertificeerd voor ISO 9001.

Ten slotte hecht Heering grote waarde aan de duurzaamheid van haar producten met betrekking tot grondstofgebruik, levensduur en hergebruikswaarde.

www.heering.eu