Keralit maatwerk richtlijnen

Heeft u een wat groter Keralit project? Wij zagen ieder paneel voor u op de gewenste lengte. De besparing met Keralit op maat kan oplopen tot 15 % alleen al op de materiaalkosten. Daarnaast monteert u veel sneller en resulteert het in een mooier eindresultaat. Bekijk hieronder de richtlijnen voor Keralit maatwerk.

1. Op lengte geproduceerd
2. Exact op maat gezaagd
3. Afwijkende kleur

1. Op lengte geproduceerd

Het mooiste resultaat wordt verkregen wanneer de breedte van de gevel bekleed wordt met één gevelpaneel. Daarom biedt Keralit de mogelijkheid om gevelpanelen voor u op maat te produceren tot maximaal 7,5 meter. Tevens is het mogelijk om gevelpanelen korter dan de standaard 6 m¹ te produceren. Voor de dakrandpanelen geldt dat deze wel korter dan de standaard 6 m¹ geproduceerd kunnen worden, langer dan 6 m¹ is niet mogelijk.

  Lengte 2,5 t/m 7,5 meter mogelijk, dakrandpanelen: 2,5 t/m 6 meter mogelijk
  Tolerantie 0 tot +2 cm per paneel
  Mogelijk vanaf 200 m¹, min. 10 stuks per lengte
  Meerprijs + 4%
  Levertijd ca. 20 werkdagen voor sponningdeel 143 mm (overige modellen op aanvraag)

Bekijk alle gevelbekledingmodellen en -kleuren

2. Exact op maat gezaagd

Keralit biedt ook de mogelijkheid om panelen exact voor u op maat te zagen. Door de panelen na te zagen, kan elk paneel exact op maat geleverd worden. Hierdoor hoeft u niet meer te zagen en voorkomt u zaagverlies. Dit kan u een flinke kosten- en tijdsbesparing opleveren.

  Lengte Op maat gezaagd per lengte tot max. 6,5 meter mogelijk
  Tolerantie ± 2 mm
  Mogelijk vanaf 200 m¹
  Meerprijs + 8%
  Levertijd ca. 20 werkdagen voor sponningdeel 143 mm (overige modellen op aanvraag)

3. Afwijkende kleur

Het sponningdeel 190 mm en de potdekselpanelen 177 mm zijn standaard verkrijgbaar in 17 kleuren, maar zijn projectmatig ook leverbaar in meer Keralit kleuren (het is niet mogelijk om het sponningdeel 190 mm en de potdekselpanelen 177 mm in Pure kleuren op maat te bestellen).

  Mogelijk vanaf 500 m¹
  Aantal kleuren 31
  Levertijd Op aanvraag

 

Bekijk alle gevelbekledingmodellen en -kleuren

Vragen

Wilt u meer weten over de maatwerkmogelijkheden van Keralit? Neem dan contact op met de afdeling verkoop; bel 0523 – 615 631 of stuur een e-mail naar maatwerk@keralit.nl