Keralit maatwerk

Veelgestelde vragen

Terug naar veelgestelde vragen
 • Wat is de maximale lengte van Keralit?
  Keralit gevel- en dakrandpanelen zijn standaard 6 meter lang. Heeft u een wat groter Keralit project (> 200 meter) ? Dan zagen wij ieder paneel voor u op de gewenste lengte. De besparing met Keralit maatwerk kan oplopen tot 15 % alleen al op de materiaalkosten. Meer informatie vindt u in de Keralit maatwerk richtlijnen.
 • Wat zijn de voordelen van Keralit maatwerk?
  De belangrijkste voordelen van Keralit maatwerk zijn tijdwinst en verminderen van het zaagverlies/restafval door het optimaliseren van zaagspecificaties.
 • Wat zijn de extra kosten voor Keralit op maat?
  Heering rekent 4% toeslag voor het op lengte produceren van panelen en 8% toeslag voor het exact op maat zagen van de panelen. De besparing met Keralit maatwerk kan oplopen tot 15 % alleen al op de materiaalkosten, doordat u minder zaagverlies zult hebben. Meer informatie vindt u in de Keralit maatwerk richtlijnen.
 • Kan Keralit in elke gewenste kleur worden gemaakt?
  De modellen Sponningdeel 190 en Potdekselpaneel 177 zijn standaard verkrijgbaar in 22 kleuren, de dakrand in 16 kleuren. Bij grotere projecten (vanaf 500 m¹) is het mogelijk om deze modellen in alle 37 kleuren te bestellen. Bekijk alle 37 Keralit kleuren.
 • Bij welke afname is Keralit op maat te verkrijgen?
  Keralit kan op lengte worden geproduceerd en exact op maat worden gezaagd bij een minimale afname van 200 m¹, voor het leveren van de modellen Sponningdeel 190, Potdekselpaneel 177 en de Keralit dakrand in de overige 22 Keralit kleuren geldt een minimale afname van 500 m¹. Meer informatie vindt u in de Keralit maatwerk richtlijnen.
Is uw vraag niet beantwoord? Neem dan contact op
Keralit

Stuur ons een e-mail (24x7) en je krijgt zo snel mogelijk antwoord.

0523 - 615 631

Maandag t/m vrijdag 08:00 - 17:00

Postbus 57
7700 AB Dedemsvaart

K.v.K. nr. 05037856