Keralit maatwerk

Veelgestelde vragen

Terug naar veelgestelde vragen
 • Wat is de maximale lengte van Keralit?
  Keralit gevel- en dakrandpanelen zijn standaard 6 meter lang. Heeft u een wat groter Keralit project (> 200 meter) ? Dan zagen wij ieder paneel voor u op de gewenste lengte. De besparing met Keralit maatwerk kan oplopen tot 15 % alleen al op de materiaalkosten. Meer informatie vindt u in de Keralit maatwerk richtlijnen.
 • Wat zijn de voordelen van Keralit maatwerk?
  De belangrijkste voordelen van Keralit maatwerk zijn tijdwinst en verminderen van het zaagverlies/restafval door het optimaliseren van zaagspecificaties.
 • Wat zijn de extra kosten voor Keralit op maat?
  Heering rekent 4% toeslag voor het op lengte produceren van panelen en 8% toeslag voor het exact op maat zagen van de panelen. De besparing met Keralit maatwerk kan oplopen tot 15 % alleen al op de materiaalkosten, doordat u minder zaagverlies zult hebben. Meer informatie vindt u in de Keralit maatwerk richtlijnen.
 • Kan Keralit in elke gewenste kleur worden gemaakt?
  De modellen Sponningdeel 190, Potdekselpaneel 177 zijn standaard verkrijgbaar in 17 kleuren, de dakrand in 15 kleuren. Bij grotere projecten (vanaf 500 m¹) is het mogelijk om deze modellen in alle 37 kleuren te bestellen. Bekijk alle 37 Keralit kleuren.
 • Bij welke afname is Keralit op maat te verkrijgen?
  Keralit kan op lengte worden geproduceerd en exact op maat worden gezaagd bij een minimale afname van 200 m¹, voor het leveren van de modellen Sponningdeel 190, Potdekselpaneel 177 en de Keralit dakrand in de overige 22 Keralit kleuren geldt een minimale afname van 500 m¹. Meer informatie vindt u in de Keralit maatwerk richtlijnen.
Is uw vraag niet beantwoord? Neem dan contact op
Keralit

Stuur ons een e-mail (24x7) en je krijgt zo snel mogelijk antwoord.

0523 - 615 631

Maandag t/m vrijdag 08:00 - 17:00

Postbus 57
7700 AB Dedemsvaart

K.v.K. nr. 05037856