Kunststof boeiboorden

Bekijk ons duurzame model

Kunststof boeiboorden zijn dé oplossing voor iedereen die niet elke vijf jaar wil schilderen. De kunststof boeiboorden van Keralit zijn oersterk, kleurvast en onderhoudsarm. Af en toe een sopje is voldoende voor een blijvend mooie uitstraling van uw huis. Onze kunststof boeiboorden zijn heel geschikt voor zowel nieuwbouw als renovatie.

Vraag gratis kleurmonsters op

Houten of toch kunststof boeiboorden?

De kunststof boeiboorden van Keralit hebben een kern van gerecycled kunststof en een toplaag van Renolit®. Resultaat is een vormvast en kleurechte oplossing die ongevoelig is voor vocht, warmte, schimmels en bacteriën. De boeiboorden zijn vormvast én kleurvast. Grote voordelen ten opzichte van houten boeiboorden. Als u het schilderwerk niet goed bijhoudt, wordt de kleur dof en treedt verkleuring op. Uiteindelijk gaat de verf afbladderen, waardoor vocht en warmte inwerken. Wilt u daar vanaf? Kies dan voor kunststof boeiboorden van Keralit.

Verkrijgbaar in 15 kleuren

Keralit dakrandpanelen zijn beschikbaar in 15 verschillende soorten kleuren. Dankzij de Renolit®-toplaag blijven deze kleuren mooi en kleurecht, ook na vele jaren. Voor elk huis en kantoorpand hebben we wel een geschikte kleur.

Met 10 jaar garantie op kwaliteit en kleur

U krijgt liefst 10 jaar garantie op de kunststof boeiboorden van Keralit. Zowel op de basis van het product als voor de kleurechtheid. Onze producten worden al ruim 20 jaar probleemloos toegepast. En wist u dat Keralit marktleider in Nederland is in kunststof gevelbekleding?

Eenvoudig te monteren

Wilt u zelf uw boeiboord vervangen? Dankzij het unieke clipsysteem van Keralit bevestigt u de boeiboord onzichtbaar. En dat gaat heel eenvoudig. U klikt het boeideel in het profiel, waarna u de dakrand eenvoudig naar links of rechts verschuift, totdat u de exacte positie hebt gevonden. Door de lange lengte zijn de boeiboord-delen vaak uit één stuk te monteren; u heeft dan geen last van naden.

Welke kunststof boeiboorden past het best bij uw woning?

De kunststof boeiboorden van Keralit zijn in heel Nederland verkrijgbaar. Zoekt u een Keralit-verkoopadres bij u in de buurt? Gebruik dan onze handige verkoopadressen-tool. Vul uw postcode en e-mailadres in en ontvang de drie dichtstbijzijnde Keralit-verkoopadressen.

Vraag gratis kleurmonsters op

  • Blijvend kleurvastnooit meer schilderen
  • Verhoogt de waardevan uw woning
  • 10 jaar garantielange levensduur