Keralit gevelbekleding

Een waardevolle investering

Keralit gevelbekleding is onderhoudsarm, hoogwaardig en niet van hout te onderscheiden. Verkrijgbaar in 3 verschillende modellen en meer dan 30 kleuren. Voor de waarde van uw huis is de juiste gevelbekleding van groot belang. U wilt echter zo min mogelijk onderhoud en het liefst nooit meer schilderen. Bovendien wilt u kunnen kiezen uit een ruim assortiment aan kleuren. De gevelbekleding van uw woning moet lang meegaan en het liefst ook nog milieuvriendelijk zijn.

 

Ontdek de 5 nieuwe Keralit kleuren in Modern eiken
Keralit gevelbekleding is nu verkrijgbaar in de kleurgroep ‘Modern eiken’. Met een vlamtekening in een natuurlijke kleurmix lijkt de uitstraling van deze producten nog meer op die van hout. De nieuwe kleuren zijn beschikbaar voor alle modellen gevelbekleding.
Bekijk de nieuwe kleuren

Duurzame gevelbekleding

Keralit is duurzame en milieuvriendelijke gevelbekleding dat gemaakt wordt van gerecyclede kunststoffen. Het is zelfs ongevoelig voor kromtrekking onder invloed van vocht of warmte en aantasting door schimmels, bacteriën en andere rottingsprocessen. Keralit gevel- en dakrandpanelen worden geleverd in een uitgebreid kleuren pallet en zijn onderhoudsarm. Deze eigenschappen maakt Keralit uitermate geschikt voor toepassing bij gevelrenovatie en nieuwbouwprojecten in de woning-, recreatie-, en utiliteitsbouw. Keralit is beschikbaar in verschillende soorten gevelbekleding en in diverse materialen.

 

Keralit gevelvisualisator

10 jaar garantie op uw gevelbekleding!

Keralit gevelbekleding is ook nog eens erg betrouwbaar en waardevast. U krijgt maar liefst 10 jaar garantie! Wist u dat Keralit gevelpanelen al meer dan 15 jaar probleemloos als gevelbekleding wordt toegepast en marktleider is in Nederland? Vraag gratis kleurmonsters of verkoopadressen aan om direct prijzen te ontvangen van Keralit gevelbekleding.

Verschillende modellen gevelbekleding


Met de kunststof gevelbekleding van Keralit kunt u uw gevel voorzien van een prachtige uitstraling. De diverse modellen en de tientallen kleuren zorgen ervoor dat Keralit gevelbekleding altijd bij uw woning past en dat u er geen omkijken meer naar heeft.
Bekijk meer montagevideo's

Waar is Keralit gevelbekleding verkrijgbaar?

Gevelbekleding van Keralit is verkrijgbaar in heel Nederland! Dus woont u nu in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Eindhoven of in het meest noordelijkste puntje van Groningen, vraag nu verkoopadressen bij u in de buurt aan!

Keralit is ook verkrijgbaar als dakrand panelen. Bekijk nu direct de vele verschillende kleuren van de dakrand van Keralit.

  • Blijvend kleurvastnooit meer schilderen
  • Verhoogt de waardevan uw woning
  • 10 jaar garantielange levensduur