Keralit kunststof gevel- en dakrandbekleding

Keralit kunststof gevel- en dakrandbekleding

Voor een blijvend mooie uitstraling

Keralit is een onderhoudsarm en duurzaam kunststof gevel- en dakrandsysteem dat geschikt is voor zowel nieuwbouw als renovatie. Omdat Keralit ongevoelig is voor weersinvloeden, blijft het er jarenlang mooi uitzien. Hierdoor hoeft u nooit meer te schilderen en kunt u genieten van een strak afgewerkte woning.

  • Blijvend kleurvast nooit meer schilderen
  • Verhoogt de waarde van uw woning
  • 10 jaar garantie lange levensduur

Ontdek de 5 nieuwe Keralit kleuren in Modern eiken
Keralit gevelbekleding is nu verkrijgbaar in de kleurgroep ‘Modern eiken’. Met een vlamtekening in een natuurlijke kleurmix lijkt de uitstraling van deze producten nog meer op die van hout. De nieuwe kleuren zijn beschikbaar voor alle modellen gevelbekleding.
Bekijk de nieuwe kleuren

De gevelbekleding en dakrandbekleding van Keralit is onderhoudsarm dankzij het oersterke materiaal in combinatie met de UV-bestendige toplaag. Door deze toplaag blijven de panelen kleurvast en weerbestendig, jaar in, jaar uit. De unieke productsamenstelling is een garantie voor een zeer lange levensduur, door de continue aandacht voor kwaliteit is 10 jaar garantie de standaard.

Keralit gevelbekleding is verkrijgbaar in 3 verschillende modellen en in meer dan 30 kleuren. De Keralit dakrand is verkrijgbaar in 4 breedtes en in 15 kleuren, passend bij het Keralit gevelpaneel.